Harta site-ului
Ajutor
AGRALIM 2012
AGRALIM 2012

In perioada 27 – 30 septembrie, compania ABplus Events impreuna cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad”organizeaza in regiunea Moldovei – Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM 2012.

Targul Regional AGRALIM beneficiaza de sprijinul Directiilor pentru Agricultura Judetene, Agentiilor de Plati si Interventie pentru Agricultura din Moldova si asociatiilor de profil AMSEM, LAPAR, FNAE si este organizat in anul aniversarii centenare a invatamantului superior agronomic la Iasi.

AGRALIM este cel mai important eveniment din Moldova, ce pozitioneaza Iasul alaturi de Cluj – Napoca, Arad si Bucuresti pe harta evenimentelor expozitionale reprezentative pentru agricultura si industria agro-alimentara din Romania.

În acest context din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Dl. Cristian Mihai Adomniţei în adresa Preşedintelui raionului Dubăsari, Dl. Grigore Policinschi a fost recepţionată o invitaţie pentru participarea la tîrgul susmenţionat a unui reprezentant al Consiliului raional.

Astfel pentru deplasare la eveniment a fost delegată dna Ala Morcov, preşedintele comisiei raionale de specialitate pentru dezvoltarea sectorului asociativ şi relaţiilor transfrontaliere. În acest sens pentru prezentarea mostrelor de producţie la evenimentul dat agenţii economici intervene către Direcţia Agricultură sau Direcţia Economie cu propunerile respective.

Totodată conducerea Consiliului Judeţean Iaşi a informat despre posibilitatea firmelor sau asociaţiilor din raionul Dubăsari să participe cu propriul stand de prezentare/vînzare la AGRALIM sau Festivalul Naturii. În acest caz antreprenorii vor suporta cheltuielile legate de închirierea standului, transport, cazare etc.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

AGRALIM 2012 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta