Harta site-ului
Ajutor
Agenda președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi
Agenda președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi

Conform planului de activitate a președintelui raionului, dl Grigore Policinschi la data de 8 decembrie 2015 au fost consultate și soluționate următoarele întrebări:

  • Ana Ctitor- tînăr specialist în domeniul învățămînt, Liceul Teoretic “Ion Creangă ” com. Coșnița a abordat problema acordării spațiului locativ pentru tinerii specialiști, care activează în spațiul rural.
  • Dl Sergiu Guvir - șef adjunct Direcția agricultură și cadastru a solicitat audiența președintelui raionului Dubăsari  pentru a  semna  procura, care îi va permite reprezentarea Consiliului raional Dubăsari la Oficiul Teritorial Cadastru Dubăsari și efectuarea lucrărilor cadastrale.
  • Moșneaga Victoria - șef Biblioteca publică raională Dubăsari  a abordat problema privind necesitatea angajării unui bibliotecar la Biblioteca publică raională.
  • La orele 10.30 a avut loc ședința de lucru cu privire la organizarea  competiției sportive raionale “Cupa Președintelui la Volei”, la care au participat specialistul  în domeniul sport al Direcției învățămînt tineret și sport, dl  Mihai Iavița și directorul Școlii sportive raionale, dl  Nagalisov Vasile.
  • Dra Ecaterina Racoveț - șef Secția informare, transparență și relații cu publicul  a consultat și semnat demersul pentru editarea calendarelor  și agendelor pentru anul 2016.
  • La  orele 11:30 a avut loc ședința cu privire la angajarea, transferarea și acordarea concediilor colaboratorilor din cadru Direcției asistență socială și protecția familiei la care au participat șeful DASPF, dl Vladimer Vancea și șeful - adjunct al  Direcției juridice și resurse umane, dna Galina Berzan.
  • Dna Ecaterina Moiseev  -  șef Secția administrativ financiară  a solicitat audiență pentru a semna documente bancare.
  • Dra Mariana Braescu – secretar Serviciul arhivă a consultat întrebarea cu privind la abonarea Consiliului raional Dubăsari la ziare și reviste pentru anul 2016.
  • Dl Sergiu Grigoriev - secretarul Consiliului raional Dubăsari a consultat ordinea de zi a  ședinței  Consiliului raional Dubăsari din anul 2015.
  • Dl Anatol Berzan - șef  Secția  de deservire a clădirilor și subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari  a menționat despre necesitatea angajării unui specialist în domeniul  electric.

De asemenea pe parcursul zilei de lucru de către președintele raionului au fost semnate și avizate scrisori, demersuri și documente bancare.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Agenda președintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta