Harta site-ului
Ajutor
Agenda culturală
Agenda culturală

La 31 martie curent, va fi organizat Concursul naţional "Tinere Talente", evenimentul va avea loc în incinta Colegiului de muzică "Ştefan Neaga" or. Chişinău, din raionul Dubăsari, au fost selectaţi cîte 3 elevi de la şcolile de arte din raion.
La 31 martie 2012, ora 10.00, în scuarul Casei de Cultură din localitatea Pîrîta va avea loc mitingul de comemorare a 20 ani de la începutul acţiunilor de luptă pentru apărarea Integrităţii şi Independenţei Republicii Moldova (1991-1992).
La 6 aprilie 2012, ora 19.00,  în casa de cultură din localitatea Doroţcaia va fi desfăşurat un concert aniversar cu prilejul împlinirii a 30 ani de activitate a formaţiei folclorice "Nistrenii", conducător-Ion Ocoman. 
La 7 aprilie 2012 în incinta filarmonici naţionale "Serghei Lunchievici" va fi organizată etapa finală a festivalului-concurs al tinerilor interpreţi "Delfiada-2012" la care au fost promovaţi cu succes 3 elevi din şcoala de arte,  Doroţcaia.
 La 8 aprilie curent, în incinta Liceului Teoretic "Ion Creangă" din com. Coşniţa va avea loc Concursul raional de interpretare instrumentală "Musica Vivat Ornat" cu participarea elevilor instrumentişti din instituţiile de învăţămînt artistic din raion.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Agenda culturală - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta