Harta site-ului
Ajutor
Administratoarea Incubatorului de Afaceri din raionul Dubăsari menționată cu diploma Consiliului raional Dubăsari
Administratoarea Incubatorului de Afaceri din raionul Dubăsari menționată cu diploma Consiliului raional Dubăsari

Incubatorul de Afaceri din raionul Dubăsari, fondat în anul 2013, reprezintă instrumentul cheie în dezvoltarea economiei regionale. Activitatea viabilă și succesele remarcabile obținute se datorează capacităților manageriale de gestionare ale administratorului dna Galina SANDU, care azi își sărbătorește ziua de naștere.
Cu prilejul frumoasei aniversări, vicepreședintele raionului Dubăsari dl Alexandru REUL, a efectuat o vizită la instituția dată pentru a transmite cele mai sincere și cordiale felicitări, urări de bine și sănătate. De asemenea, din partea conducerii raionului Dubăsari, dnei Galina, i-a fost înmânată diplomă „în semn de înaltă recunoștință și apreciere pentru muncă rodnică și îndelungată, contribuție considerabilă la organizarea și dezvoltarea Incubatorului de afaceri din raionul Dubăsari, merite deosebite în promovarea agenților economici și cu prilejul aniversării a 40 de ani de la naștere”.
Marina  LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Administratoarea Incubatorului de Afaceri din raionul Dubăsari menționată cu diploma Consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta