Harta site-ului
Ajutor
Administrarea bazei de date a candidaţilor la examenele de absolvire, sesiunea 2015
Administrarea bazei de date a candidaţilor la examenele de absolvire, sesiunea 2015

La 30 ianuarie a.c. în incinta LT „N. Gogol”, or. Chişinău s-a desfăşurat un seminar republican cu tema: „Administrarea bazei de date a candidaţilor la examenele de absolvire, sesiunea 2015” la care s-au pus în discuţie următoarele întrebări din ordinea de zi:

1. Priorităţi şi responsabilităţi pentru sesiunea 2015.

2. Acte normative, sesiunea 2015. Responsabilităţile persoanelor care administrează SAPD. Monitorizarea procesului de introducere a datelor. Raportor: Anatolie Topală, director, Agenţia de Asigurare a Calităţii, Ministerul Educaţiei. Raportor: Lilia Ivanov, şef de direcţie, Agenţia de Asigurare a Calităţii, Ministerul Educaţiei.

3. Introducerea în SAPD a datelor candidaţilor la examenul de bacalaureat, sesiunea 2015, la nivel de instituţie de învăţământ. Verificarea datelor introduse de către instituţia de învăţământ. Raportori: Lilia Ivanov, şef de direcţie, Agenţia de Asigurare a Calităţii, Ministerul Educaţiei, Baliţchi Sveatoslav, specialist principal, Agenţia de Asigurare a Calităţii, Ministerul Educaţiei.

4. Rapoarte la nivel de raion/municipiu. Verificarea datelor la nivel de raion/municipiu. Date statistice pentru ciclul gimnazial, învăţământul primar. Raportori: Lilia Ivanov, şef de direcţie, Agenţia de Asigurare a Calităţii, Ministerul Educaţiei, Baliţchi Sveatoslav, specialist principal, Agenţia de Asigurare a Calităţii, Ministerul Educaţiei.

5. Respectarea documentelor normative în vigoare. Raportor: Rodica Josanu, şef secţie Juridică, Ministerul Educaţiei.

6. Prezentarea sistemului automatizat de colectare, evidenţă şi eliberare a actelor de studii pentru ciclul gimnazial. Raportor: Arcadie Malearovici, director, Centrul Tehnologii Informaţionale şi Comunicaţionale în Educaţie.

7. Rundă de întrebări şi răspunsuri.

    V. Tolstenco, Inspector Şcolar

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Administrarea bazei de date a candidaţilor la examenele de absolvire, sesiunea 2015 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta