Harta site-ului
Ajutor
Adio...dragă şcoală, dragi învăţători!
Adio...dragă şcoală, dragi învăţători!

La sfîrşitul lunii mai, instituţiile de învăţămînt preuniversitar din Republica Moldova marchează în mod festiv sărbătoarea „Ultimului sunet”. Pedagogii retrăiesc pentru a cîta oară clipa despărţirii de discipolii ce le-au devenit scumpi şi dragi pe parcursul anilor de şcoală. În scurt timp sutele de absolvenţi din raion vor păşi emoţionaţi în imensul univers al maturităţii.Sărbătoarea „Ultimului sunet” a devenit nu numai un prilej de satisfacţie, ci şi un  motiv de profundă meditare despre rolul educaţiei şi pedagogului în societate. Ne bucură faptul că majoritatea cadrelor didactice au manifestat responsabilitate profesională, şi-a făcut onest datoria, astfel încît elevii au beneficiat de grija şi atenţia necesară. Rezultatele muncii pedagogului observîndu-le în succesele înregistrate la olimpiadele raionale, naţionale şi internaţionale.

    Stimaţi profesori, dragi elevi, părinţi, Vă felicit cu ocazia încheierii anului de studii 2010-2011. 
   În numele Consiliului raional Dubăsari, îmi exprim recunoştinţa pentru truda asiduă pe care o depuneţi  dragi profesori, pentru dăruirea, patriotismul şi devotamentul de care daţi dovadă în permanenţă, contribuind la formarea generaţiilor de mîine şi realizînd prin aceasta transformări calitative în procesul de dezvoltare a societăţii.

Dragi elevi, 
     Misiunea voastră este de a învăţa, de a acumula cunoştinţe trainice care vă vor ajuta să alegeţi propriul drum în viaţă, dar şi să contribuiţi la edificarea unei societăţi democratice şi puternice. Sărbătoarea ultimului sunet este pentru voi un prilej de evaluare a succeselor obţinute pe parcursul acestui an şcolar, dar şi un imbold de autoperfecţionare. Vă doresc vacanţă plăcută, multe evenimente frumoase pe parcursul verii, astfel încît noul an de studii să vă adune bine odihniţi, întremaţi, cu noi forţe pentru atingerea unor noi culmi ale cunoaşterii.

Dragi absolvenţi,
     Pentru voi, clopoţelul şcolar va suna ultima oară. De aceea vă îndemn să păstraţi sentimentul de mîndrie pentru  şcoală şi pedagogii voştri. Oricît de anevoioase ar fi cărările destinului, să reveniţi mereu la baştină, la acei care v-au călăuzit în drumul vostru de a deveni buni cetăţeni ai Moldovei.
   Vă doresc succese la examene, să vă confirmaţi performanţele obţinute pe parcursul anilor de studii, şi să vă realizaţi visele şi aspiraţiile pe calea atît de controversată a vieţii.

Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Adio...dragă şcoală, dragi învăţători! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta