Harta site-ului
Ajutor
Adio grădinţă, din toamnă mergem la şcoală
Adio grădinţă, din toamnă mergem la şcoală

Amintiri de neuitat pentru absolvenţii grupei mari şi pentru părinţii lor!
Pe data de 27 iulie curent, copiii de la Grădiniţa nr. 1 din s. Coşniţa şi-au luat rămas bun de la colegi şi educatori.  În timp ce unii abia aşteaptă să scape de şcoală, alţii se îndreaptă cu multă seriozitate şi responsabilitate spre ea. Cel puţin aşa o spune aerul grav şi "matur" al celor care spun în această perioadă "Adio, Grădiniţă!". Cu această ocazie, de către educatori şi părinţi a fost organizat tradiţionalul matineu cu poezii, cîntece ş
i dansuri. Fetiţele au fost îmbrăcate în rochii de prinţese, iar băieţii în costume de cavaleri. Şi vestitul vals nu a lipsit, micii absolvenţi au surprins părinţii, dansînd în perechi dansul, care mereu dă strălucire sărbătorilor de acest gen. Picii au demonstrat părinţilor că au învăţat multe de la educatori, că sunt pregătiţi pentru a face un pas foarte semnificativ în viaţa lor. Cu toţii spun că aşteaptă cu nerăbdare şcoala. În ochii lor puteai citi: curiozitate, entuziasm şi fericire. Părinţii le urmăreau fiecare mişcare, erau mîndri de faptul că odraslele lor sunt deja mai mari, mai responsabili şi în sfîrşit vor deveni şcoleri. Educătoarelor le-au mulţumit din suflet cu mici cadouri reprezentative. Copiii le-au promis că vor veni în vizită şi se vor împărtăşi cu reuşitele lor.
La finele sărbătorii, directoarea grădiniţei, dna Alexandra
Coialnîc, împreună cu educătoarele Parascovia Gaină şi Natalia Bacioi au înmînat picilor diploma de absolvire şi toca (căciuliţa de formă cilindrică, purtată de absolvenţi la curs festiv, stil american).În fiecare an se nasc noi generaţii, care spun "Adio, drag ABECEDAR", sau "Adio, Grădiniţă" şi de fiecare dată sub diverse forme.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Adio grădinţă, din toamnă mergem la şcoală - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta