Harta site-ului
Ajutor
Adio Gradiniţă, eu merg la şcoală
Adio Gradiniţă, eu merg la şcoală

Copiii din cadrul instituţiei preşcolare Nr.1 „Floricica” din s. Coşniţa s-au despărţit de prima etapă a copilăriei şi au ştiut să o facă frumos şi cu destoinicie.

Pe data de 28 mai, în incinta instituţiei sus menţionate, a avut loc programul „Adio Grădiniţă”.

La matineul de Adio, discipolii grupei Romaniţa, îmbrăcaţi festiv, frumos, cu lacrimi în ochi şi sufletul duios au reuşit sa dea glas unui gînd de bun rămas.
Au recitat, au cîntat şi au dansat în semn de mulţumire pentru educatorii Coica Nadejda, Leşan Lilia şi ajutor de educator Boţ Veronica, care le-au fost alături şi i-au suţinut timp de 2-3 ani.
25 la munăr sunt cei care de azi îşi vor schimba preferatele jucării pe cărţi, din care vor culege nectarul cunoştinţelor alături de prima învăţătoare dna Gafili Anastasia. Desigur că alături de copii în această zi importantă a fost şi directorul  instituţiei dna Coialnîc Alexandra.
O nouă etapă în viaţa copiilor sînt primii ani de şcoală, iar pasul semnificativ şi de neuitat pentru fiecare dintre ei atunci cînd îşi iau rămas bun de la anii grădiniţei este acesta. O generaţie întreagă a crescut şi este pregătită să păşească pragul şcolii. Fiecare dintre copii a fost desemnat cu cadouri şi Diplome. Au avut nişte emoţii deosebite - primele lor Diplome de absolvire! Pe viitor, cu siguranţă, vor mai avea, dar palmaresul meritelor lor porneşte de aici. Peste ani emoţiile acestei sărbători se vor atenua, fiind substituite de altele, poate nu mai puţin importante. Însă aceşti cîţiva ani, care sînt şi purtătorii proverbialului mesaj cu „cei şapte ani de acasă” le vor rămîne în memoria „bobocilor absolvenţi”, care fac timidele încercări de-a fi mari. Ceea ce cu siguranţă le reuşeşte cu succes, deoarece anume ea, Grădiniţa a pus o bază bună la temelia acestor mici copii, care urmează să devină personalităţi remarcabile pe viitor.
Atît micuţii “absolvenţi” cît şi părinţii acestora în urma evenimentului au ieşit numai cu emoţii pozitive dar şi cu lacrimi, deoarece e ultima zi cînd au spus ,,Rămîi cu bine grădiniţă, cu mult regret te părăsim”.

 

Nadejda Ilievici, corespondent
 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Adio Gradiniţă, eu merg la şcoală - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta