Harta site-ului
Ajutor
Activităţi educative desfăşurate în Gimnaziul Pîrîta
Activităţi educative desfăşurate în Gimnaziul Pîrîta

“Nu sunt ce par a fi –
Nu sunt Nimic din ce-aş fi vrut să fiu!..
Dar fiindcă m-am născut fără să ştiu,
Sau prea curând,
Sau poate prea târziu…
M-am resemnat, ca orice bun creştin,
Şi n-am rămas decât…
Cea care sunt!..”
Simonne Chirilă
Iată-ne ajunși la final de ianuarie, luna în care, îți place să-ți i-ai câteva momente pentru a savura atmosfera rece și pumburie, poate prin plimbări lungi prin parc sau prin îmbrăcarea hainelor călduroase pentru a te proteja de frig. Totuși, luna ianuarie nu este doar o lună întunecată și rece. Este și luna în care îți place să îți începi anul cu noi rezoluții și obiective. Îți place să îți setezi obiective pentru anul care vine și să îți faci planuri pentru a-ți atinge aceste obiective.
În perioada 23.01.2023-31.01.2023 elevii din Gimnaziul Pîrîta, ghidați și susținuți de profesori au ținut să realizeze un șir de obiective propuse. În această perioadă au fost organizate activități dedicate Zilei Internaționale a Scrisului de Mână, Zilei Internaționale a Complementelor, Zilei de naștere a scriitorului Iulian Filip, Zilei Internaționale a Nonviolenței în școală, Zilei “de-a-ndoaselea”.
În afara faptului că este o lună plină de istorie și tradiție, luna ianuarie este și o lună plină de surprize și evenimente neașteptate, oferindu-ne oportunitatea de a ne lăsa purtați de val și de a profita de orice ocazie care ne-ar putea surâde. În fiecare zi ar trebui să ne facem timp pentru a bea o cafea alaturi de un prieten, pentru a mirosi florile, a învăţa ceva nou, a citi câteva pagini dintr-o carte și a gusta din plăcerile vieţii.

Lilia MARŢINCHEVICI, director adjunct responsabil de procesul educativ din Gimnaziul Pîrîta

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Activităţi educative desfăşurate în Gimnaziul Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta