Harta site-ului
Ajutor
Activitatea şomerilor cu statut special luna august 2012
Activitatea şomerilor cu statut special luna august 2012

În conformitate cu Dispoziţia preşedintelui raionului nr. 59-n din 06.04.2012 pe parcursul lunii august 2012 în primăriile Doroţcaia, Coşniţa, Cocieri şi Molovata Nouă au avut loc întruniri de lucru cu primarii şi persoanele responsabile de respectarea legislaţiei în vigoare privind acordarea ajutorului de şomaj şomerilor cu statut special. 
Pentru luna august 2012, autorităţile publice locale, prin intermediul inginerilor cadastrali, ca persoane responsabile de evidenţa lucrărilor efectuate de şomerii cu statut special, au fost prezentate listele şomerilor care au participat la lucrări publice şi în agricultură anexînd la ele actele de confirmare a lucrărilor efectuate, volumul de lucru şi zilelor de participare la lucrări, prin tabelele respective de pontaj. 
În luna august 2012 de către şomerii cu statut special în număr de 417 persoane au fost executate lucrări agricole şi lucrări în folosul societăţii exprimate în 6630 zile lucrătoare. 
Conform informaţiei primite de la inginerii cadastrali, la toate primăriile nominalizate au fost deschise Registre de evidenţă a lucrărilor efectuate de şomerii cu statut special, au fost întărite persoane responsabile de evidenţa corectă a activităţii şomerilor, îndeosebi în primăria Doroţcaia unde activează cel mai mare număr de şomeri cu statut special. 
Direcţia agricultură şi cadastru, pe parcursul lunii august a petrecut controluri şi analize concrete a activităţii şomerilor cu statut special, îndeosebi în primăria Doroţcaia cu prezentarea informaţiilor respective conducerii raionului şi primarului localităţii. 
În progarmul de activitate a Direcţiei agricultură şi cadastru pentru luna septembrie este prevăzut ca în perioada 27-28.09.2012 să fie petrecute întrunuri de lucru cu şomerii cu statut special cu participarea conducerii raionului, primarilor şi persoanelor responsabile de evidenţa lucrărilor îndeplinite de şomerii cu statut special. 
Astfel, implicarea tuturor instanţelor abilitate, au permis ca în luna august, să minimalizăm încălcările legislaţiei în vigoare şi să păstrăm posibilitatea de acordare a ajutorului de şomaj a deţinătorilor de terenuri agricole situate dupa traseul Rîbniţa-Dubăsari-Tiraspol. 

Vasile Popescu, şef DAC.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
x3HLqKPf3
2017-06-22 02:35:50
Those are pretty…and the pie sounds des#icoul&i8211;I have to be gluten free–but I could make it without a crust. I will have to try this at some point. I hope to get some fresh apples this coming week in the mountains of NC…hope hope!
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Activitatea şomerilor cu statut special luna august 2012 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta