Harta site-ului
Ajutor
ACTIVITATEA ŞOMERILOR CU STATUT SPECIAL
ACTIVITATEA ŞOMERILOR CU STATUT SPECIAL

Conform planului de activitate al Direcţiei agricultură şi cadastru pe parcursul lunii septembrie de către specialiştii DAC au fost efectuate vizite de lucru în teritoriul primăriei Doroţcaia, Pohrebea şi Coşniţa pentru a monitoriza evidenţa grupurilor de şomeri cu statut special implicaţi la lucrările efectuate în folosul comunităţii.

Au fost efectuate controale la toate sectoarele de lucru unde sunt repartizaţi şomerii, precum şi evidenţa fiecărui şomer la locul de muncă şi volumul de lucru îndeplinit. În rezultatul acestor vizite petrecute la faţa locului  în toate primăriile sus menţionate s-a depistat că la lucrările publice au fost prezenţi majoritatea şomeri cu statut special care sunt la evidenţa primăriei.

Aducem la cunoştinţă că vizitînd sectoarele unde se desfăşoară lucrările efectuate de şomeri, vizual am apreciat că teritoriile încredinţate la momentul de faţă arată mult mai bine faţă de lunile precedente, în deosebi în s.Doroţcaia, putem constata că şomerii din s.Doroţcaia au înţeles responsabilitatea fiecăruia şi se observă o îmbunătăţire a calităţii lucrărilor de amenajare şi salubrizare în teritoriul primăriei. La începutul fiecărei luni dl. A.Leaşco, primar s.Doroţcaia prezintă specialistilor din Direcţia agricultură şi cadastru „Graficului zilelor de lucru a şomerilor cu statut special” aprobat.

Pe parcursul lunii septembrie 2013, în ansamblu pe primăriile Molovata Nouă, Cocieri, Doroţcaia şi Coşniţa au efectuat lucrări agricole şi în folosul comunităţii 381 persoane cu un număr de 6065 zile lucrătoare. În comparaţie cu luna precedentă, numărul  persoanelor care  au efectuat lucrări agricole şi în folosul comunităţii s-a redus cu 12 unităţi, iar zilele efectiv lucrate s-a redus cu 182 zile.                                                                       

Pentru luna septembrie 2013, autorităţile publice locale, prin intermediul inginerilor cadastrali, ca persoane responsabile de evidenţa lucrărilor efectuate de şomerii cu statut special, au fost prezentate listele şomerilor care au participat la lucrări publice şi în agricultură la Direcţia agricultură şi cadastru, anexînd la ele actele de confirmare a lucrărilor efectuate, volumul de lucru şi zilelor de participare la lucrări. Listele respective au fost verificate de către specialistul din Direcţia agricultură şi cadastru şi au fost prezentate spre aprobare preşedintelui raionului Dubasari dl Gr.Policinschi conform legislaţiei în vigoare.    

                                         M.Dicusar
Specialist principal DAC

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ACTIVITATEA ŞOMERILOR CU STATUT SPECIAL - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta