Harta site-ului
Ajutor
Activitatea salvatorilor și pompierilor apreciată de conducerea raionului
Activitatea salvatorilor și pompierilor apreciată de conducerea raionului

La data de 06 aprilie 2018, în incinta Consiliului raional Dubăsari , în sala mare de ședințe, la orele 10.00, a avut loc ședința festivă cu privire la sărbătoarea profesională  ,,Ziua Salvatorului”.
La ședința festivă a fost invitat Grigore POLICINSCHI, Președintele raionului Dubăsari, Oleg MUNTEANU locotenent – colonel Direcția Situații Excepționale mun. Chișinău, Petru TRIBOI, Director executor al Asociației Polițiștilor  Creștini din Republica Moldova, Andrei MITROFAN, pastorul  bisericii înviere și viață.
În cadrul ședinței festive, Președintele raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI, a menționat despre activitatea practicată zi de zi de către salvatori, despre curajul și devotamentul, profesionalismul înalt al salvatorilor și pompierilor, care asigură securitatea cetățeanului și a populației participând la diferite situații excepționale din Republica Moldova.
Totodată, a fost menționat despre importanța serviciului comasat 112  Poliția, Urgența șiServiciul pentru Situații de Urgență.
Dl Grigore POLICINSCHI a felicitat călduros efectivul SSE Dubăsari, angajații PSP Coșnița din cadrul Consiliului raional Dubăsari cu sărbătoarea  profesională ,,Ziua Salvatorului”.
De asemenea, de către  Conducerea Direcției Situații Excepționale mun. Chișinău, efectivul Secției situații excepțional,e a fost menționat  cu grade militare, grade de calificare de specialitate, premii bănești.
 
Veaceslav ȚANGA,
specialist principal în domeniul protecției civile și serviciul de alternativă 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Activitatea salvatorilor și pompierilor apreciată de conducerea raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta