Harta site-ului
Ajutor
Activitatea metodologică a cadrelor didactice de sprijin şi membrilor comisiilor multidisciplinare intraşcolare în prag de colinde.
Activitatea metodologică a cadrelor didactice de sprijin şi membrilor comisiilor multidisciplinare intraşcolare în prag de colinde.

„Colinde, colinde
Stau copiii la chindii
Şi aşteaptă-n zori de seară,
Fericire -  tu să vii...”
  
    La data de 16 decembrie 2013 Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică în colaborare cu AO”FCPS” au organizat o întrunire metodică cu cadrele didactice de sprijin şi membrii Comisiilor Multidisciplinare Intraşcolare din instituţiile preuniversitare din raionul Dubăsari în incinta LT „Vlad Ioviţa” Cocieri. Această întrunire a avut drept scop prezentarea de către CDS a unei activităţi practice organizate cu copiii cu cerinţe educative speciale în cadrul centrului de resurse pe care îl frecventează în fiecare zi aceşti copiii, prezentarea diferitor terapii ocupaţionale cu copiii cu CES. Întrunirea a depăşit programul din agendă, aşa cum copiii nu oboseau să tot creeze jucării de brad din CD-uri pentru computere, să creeze lucrări din biser, să recite poezii despre iarnă, Moş Creciun etc. S-a realizat un profund schimb de experienţă între maturi şi am reuşit cu toţi să ne aprofundăm în atmosfera de copilărie, copiii ne-au ajutat să învăţăm multe lucruri interesante de la ei, ne-au indus într-o atmosferă plăcută de concert, unde au prezentat cele mai frumoase colinde tradiţionale moldoveneşti, cîntări din fluier, recital de poezie. Cadrele didactice de sprijin au colectat un model foarte bun de lucru cu copiii cu CES pe care cu siguranţă îl vor implementa în instituţiile din care vin fiecare.
    S-a realizat o debrifare a activităţii plănuite, unde CDS li s-a atribuit calificativul Excelent. Ne bucurăm mult că şi copiii cu CES din raionul Dubăsari au parte în totalitate de bucuriile şi frumuseţile sărbătorilor de iarnă. Ne bucurăm că fiecare instituţie de învăţămînt ţine a dărui tuturor o copilărie frumoasă.

Baltaga Nadejda, şef SAP Dubăsari.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Activitatea metodologică a cadrelor didactice de sprijin şi membrilor comisiilor multidisciplinare intraşcolare în prag de colinde. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta