Harta site-ului
Ajutor
Activitatea Consiliului raional Dubăsari a fost apreciată de Asociația Veteranilor de Război din platoul Corjova
Activitatea Consiliului raional Dubăsari a fost apreciată de Asociația Veteranilor de Război din platoul Corjova

Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, a primit în vizită la data de 30 ianuarie curent reprezentanți ai Asociației Veteranilor de Război din Republica Moldova ”Corjova – 1992”, care au venit cu un mesaj de mulţumire Consiliului raional Dubăsari, conducerii raionului, pentru atenția și susținerea acordată membrilor acestei asociații. În urma discuției cu dumnealor, domnul Grigore POLICINSCHI a solicitat de a extinde această vizită într-un format mai lărgit cu participarea reprezentanților Direcției asistență socială, persoanele responsabile de domeniu, și conducerea Centrului de Sănătate Dubăsari, dat fiind faptul că au fost abordate întrebări ce țin de compartimentul prestării serviciilor sociale, drepturile și înlesnirile asigurate de Guvern pentru veterani, accesul la serviciile medicale. Astfel, în cadrul discuțiilor cu veteranii din platoul Corjova: Valeriu MIȚUL, Ilie COICA, Valeriu CAIMACAN, Iurie COȚOFAN, Sergiu ȚANGA; au participat dna Elena CONSTANTINOV, șef adjunct, dna Victoria VERLAN, specialist principal Direcția asistență socială și dna Aurica VINARI, șef Centrul de sănătate Dubăsari. Președintele raionului a menționat necesitatea susținerii veteranilor de război prin intermediul asistenței medicale și asistenței sociale, consolidării eforturilor comune pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă veteranii de război de pe platoul Corjova.
În acest context, vizita s-a finisat cu unele propuneri din partea veteranilor, și anume: organizarea săptămânii educației patriotice în instituțiile de învățământ din raion, pe motiv că se aproprie  Ziua comemorării celor căzuți în conflictul armat de pe Nistru din 1992; inițierea concursului de desene pentru această zi comemorativă și propunerea de a convoca astfel de ședințe periodic și cu participarea veteranilor de război de pe celelalte platouri, pentru a fi la curent cu activitatea asociațiilor date privind intervenţia şi susţinerea veteranilor la solicitare.
La finele ședinței Presedintele le-a mulțumit veteranilor pentru această inițiativă și a dorit tuturor un an bun, să-și păstreze sănătatea, pace și cei dragi să fie mereu aproape.
Tatiana GHERB,
Secția informare, transparență și relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Activitatea Consiliului raional Dubăsari a fost apreciată de Asociația Veteranilor de Război din platoul Corjova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta