Harta site-ului
Ajutor
Activitatea Centrului medico-social ,,Hypoctrates” analizată de Președintele raionului și directorul asociației ,,Homecare”
Activitatea Centrului medico-social ,,Hypoctrates” analizată de Președintele raionului și directorul asociației ,,Homecare”

Pe data de 7 iunie curent, Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI a primit în vizită directorul Asociației Obștești ,,Homecare”, dna Tamara ADASAN.
În cadrul întrevederii, la care a luat parte și dna Aurica VINARI, șef IMSP CS Dubăsari, au fost discutate întrebările ce țin de activitatea Centrului medico-social Hypocrates din s. Doroțcaia. Acest centru a fost instituit, grație grantului Republicii Cehia, în anul 2007. Actualmente centrul dat, este administrat de Consiliul raional Dubăsari cu cofinanțarea Centrului de sănătate Dubăsari și Asociației Homecare. Centrul dat are menirea de a ajuta persoanele în etate, persoanele singuratice și în situații de risc și persoanele cu dizabilități severe cu acordarea asistenței medico-sociale.
Scopul Centrului dat, rămâne și în continuare a fi, acces la servicii de calitate de îngrijiri medicale și sociale.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Activitatea Centrului medico-social ,,Hypoctrates” analizată de Președintele raionului și directorul asociației ,,Homecare” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta