Harta site-ului
Ajutor
Activitate practică organizată de specialiștii Serviciului de asistență psihopedagogică cu elevii prin artterapie
Activitate practică organizată de specialiștii Serviciului de asistență psihopedagogică cu elevii prin artterapie

Astăzi, 26 februarie 2019, în incinta Serviciului de asistență psihopedagogică, s-a desfășurat activitatea practică cu elevii liceului teoretic ,,Ion Creangă”, s. Coșnița, continuitatea proiectului ,,O mână întinsă pentru o viață schimbată”.
Specialiștii serviciului au organizat o oră practică aplicând artterapia, și anume terapia cu hârtie. Elevii, sub ghidarea specialiștilor SAP au confecționat o felicitare pentru mămici cu ocazia sărbătorii de 8 martie și un mărțișor din hârtie creponată, ca vestitor al primăverii. Scopul acestor exerciții creative a fost de a dezvolta procesele psihice cognitive ale copiilor și anume, creativitatea, atenția și gândirea abstractă, de a dezvolta motricitatea fină și competența de a lucra în echipă, de a comunica asertiv cu colegii, de a-și compensa imaginea de sine pozitivă. Elevii au participat activ, au fost bine dispuși și au realizat cu succes lucrările pe care le-au luat cu ei acasă pentru a bucura părinții.

                                                                                                     Nadejda BALTAGA , psiholog

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Activitate practică organizată de specialiștii Serviciului de asistență psihopedagogică cu elevii prin artterapie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta