Harta site-ului
Ajutor
Activitate dedicată Zilei bunicuţelor în IET "Lăstăraş" Molovata Nouă
Activitate dedicată Zilei bunicuţelor în IET "Lăstăraş" Molovata Nouă

Sfârșitul lui Septembrie se încheie cu una din cele mai importante și nobile sărbători a comunității educaționale, culturale și sociale, precum este Ziua bunicuțelor! Prin Hotărârea de Guvern nr.1014 din 12.09.2007 s-a conturat la nivel național desfășurarea acestei sărbători, care are drept scop consolidarea valorilor familiale și naționale, fiind totdeauna un semn de stimă și recunoștință a societății pentru străduința depusă de bunici în educarea generației în creștere.
La 28 septembrie, în incinta IET "Lăstăraș", c. Molovata Nouă s-a desfășurat o sărbătoare inedită, unde au fost invitate bunicile, foste angajate din cadrul instituției de învățământ preșcolar "Lăstăraș", să petreacă împreună cu copiii din grupa pregătitoare clipe nostalgice și tămăduitoare.
Doamnele educatoare: Lilia Gazea, Iavița Ana și Avxentiev Natalia au ghidat copiii, cu grijă și călăuză să cânte recunoștința față de toate bunicuțele și să învețe de grija și respectul acestora.
După partea festivă, fostele angajate s-au împărtășit cu experiența dumnealor, cu amintirile, greutățile și fericirile lor trăite de-a lungul anilor ca angajate în cadrul instituției. Ne-au urat răbdare și motivație celor prezenți în lucru, ne-au împărtășit susținerea și încrederea dumnealor.
Anii vin și se duc, oamenii vin și pleacă, copiii cresc, dar atitudinea față de profesia de dascăl, relația între colegii de toate vârstele, respectul și dedicația profesiei, susținerea și încurajarea sunt ingredientele indispensabile pentru o comunitate de succes!

Nadejda BALTAGA, director IET "Lăstăraș", c. Molovata Nouă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Activitate dedicată Zilei bunicuţelor în IET "Lăstăraş" Molovata Nouă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta