Harta site-ului
Ajutor
Activitate de evaluare- reevaluare şi monitorizare a implementării educaţiei incluzive de calitate în instituţiile de învăţămînt.
Activitate de evaluare- reevaluare şi monitorizare a implementării educaţiei incluzive de calitate în instituţiile de învăţămînt.

Conform planului de activitate, Serviciul de Asistenţă Psihopedagogică a realizat o vizită de lucru în instituţiile de învăţămînt: gimnaziul Oxentea, Pohrebea, Pîrîta şi LT Holercani.
Scopul acestei vizite a fost: evaluarea / reevaluarea complexă şi multidisciplinară a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale, precum şi monitorizarea progreselor copiilor care deja continuă să studieze conform Planului Educaţional Individualizat.
După demersul parvenit din instiutuţii au fost evaluaţi -2 copii şi reevaluaţi – 41.
Specialiştii SAP au realizat o mini şedinţă cu actorii implicaţi în promovarea incliziunii şcolare, pentru a le oferi suport metodologic în procesul de predare/ învăţare/ evaluare. 
Succesele au evoluat datorită cadrelor didactice implicate în promovarea incluziunii şcolare, demonstrînd zi de zi, cu muncă asiduă, respectarea politicilor sociale şi educaţionale naţionale în folosul copiilor cu cerinţe speciale. Ne dorim în continuare să avem o conlucrare fructuoasă pentru a dezvolta calitatea vieţii persoanelor cu dizabilităţi.      
 ,, Printre fiecare dintre noi, care reuşeşete, există cineva care ne-a arătat calea...”
 
 

 
                                                Lazari Tatiana, pedagog SAP       
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Activitate de evaluare- reevaluare şi monitorizare a implementării educaţiei incluzive de calitate în instituţiile de învăţămînt. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta