Harta site-ului
Ajutor
Acţiunile desfăşurate în localităţile r. Dubăsari dedicate „Zilei internaţionale a persoanelor cu disabilităţi”
Acţiunile desfăşurate în localităţile r. Dubăsari dedicate „Zilei internaţionale a persoanelor cu disabilităţi”

Astăzi 2 decembrie conform Dispoziţiei Preşedintelui raionului nr. 137-n din 23.11.2011 ,,Cu privire la aprobarea Planului de acţiuni consacrate consemnării Zilei internaţionale a persoanelor cu dezabilităţi” (28.11.2011 – 03.12.2011) în localităţile raionului au fost organizate şi desfăşurate următoarele acţiuni:
În Molovata Nouă, ora 10:00, în incinta Căminului cultural a fost organizată o acţiune social-culturală dedicată Zilei internaţionale a persoanelor cu dezabilităţi.
La Holercani, ora 11:00, în incinta Căminului cultural a fost organizată o acţiune social-culturală, expoziţie cu lucrări confecţionate de către copiii şi adulţii cu dizabilităţi, la care a participat vicepreşedintele raionului Dubăsari dna Maria Jimbei cu un mesaj de salutare, a fost organizată şi o masă rotundă pentru persoane cu disabilităţi. Tot astăzi în localitatea Holercani şi-a sărbătorit ziua de naştere dl. Dorofei Vasilii Nicolae, invalid de gradul 2, care a fost vizitat la domiciliu şi felicitat personal de către vicepreşedintele raionului Dubăsari dna Maria Jimbei.
La Coşniţa, ora 12:00 pentru copii cu disabilităţi, în incinta centrului „Casa Speranţei” a fost organizată o masă cu dulciuri, recital de poiezie unde micii au fost premiaţi cu cadouri. Iar la ora 13:00, în incinta Căminului cultural pentru adulţi a fost organizat un mic concert unde au participat persoanele cu disabilităţi cu numere artistice.
La ora 13:00, în s. Molovata în incinta Căminului cultural a avut loc o acţiune social-culturală.
La Doroţcaia, ora 14:00, în incinta Centrului de susţinere educaţională pentru copii cu cerinţe educative speciale „WOW”, pentru copiii cu disabilităţi, s-a organizat un concert cu dansuri, poiezii; expoziţie cu lucrări confecţionate de către copii cu disabilităţi; masă cu dulciuri şi au fost înmînate cadouri.
La Pîrîta, ora 15:00, în incinta Centrului „Casa Nadejda” a fost organizată o acţiune social-culturală, masă rotundă.
La Oxentea, ora 15:00, în incinta Centrului „Armonia” pentru copiii cu disabilităţi, s-a organizat un concert şi masă cu dulciuri.
Aceste acţiuni sînt doar un bun început pentru susţinerea persoanelor cu disabilităţi din raion.

Direcţia Asistenţa Socială

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Acţiunile desfăşurate în localităţile r. Dubăsari dedicate „Zilei internaţionale a persoanelor cu disabilităţi” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta