Harta site-ului
Ajutor
Acţiuni de informare petrecute în instituţiile de învăţămînt din raion
Acţiuni de informare petrecute în instituţiile de învăţămînt din raion

La  data de 08 octombrie current, în instituțiile preuniversitare de învățămînt din localitățile raionului Dubăsari: Ustia, Oxentea, Coșnița și Doroțcaia, de către angajații Inspectoratului de Poliţie Dubăsari, de comun acord cu angajații Secției prevenire a DAC a DGSP a IGP, a Centrului Internațional pentru Protecţia şi Promovarea Drepturilor Femeii „La Strada”, Direcţiei învăţămînt tineret şi sport a Consiliului raional Dubăsari, au fost desfășurate  activități de informare și sensibilizare a opiniei elevilor. La măsura dată a fost present şi Vicepreşedintele raionului Dubăsari dna Maria Jimbei, care a accentuat importanţa  petrecerii acestor seminare atît pentru elevi, profesori cît şi pentru întraga societate.

Aceste acţiuni au avut drept scop educarea tinerei generații prin prisma idealurilor morale, valorilor general-umane ale unei societăți sănătoase, prevenirii riscurilor de victimizare și de cultivare a patriotismului și dragostei de neam.

Totodată, elevii au avut posibilitatea să facă cunoștință cu Centrul Mobil de Prevenire și Informare al Poliției, care este unic în Republica Moldova.

Inspectoratul de Poliţie Dubăsari

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Acţiuni de informare petrecute în instituţiile de învăţămînt din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta