Harta site-ului
Ajutor
Acţiunea cultural - sportivă la proba "Volei" cu instituţiile de învăţămînt gimnaziale
Acţiunea cultural - sportivă la proba "Volei" cu instituţiile de învăţămînt gimnaziale

   Duminică la data de 17 februarie anul curent în sala şcolii sportive raionale pentru juniori şi tineret din s.Pîrîta şi sala de sport a gimnaziului Pîrîta, a fost desfăşurată acţiunea cultural - sportivî la proba "Volei" cu instituţiile de învăţămînt gimnaziale. La competiţia sportivă au participat 6 gimnazii din 8 totale, adică fiecare gimnaziu avînd cîte două echipe, una de băieţi şi una de fete. 
    Acţiunea s-a început cu un minut de reculegere în legătură cu faptul de deces a profesorului de educaţia fizică Martalog Vasile Nicolae, care a activat în cadrul gimnaziului Pîrîta. Minutul a fost declarat de către directorul şcolii sportive d-ul V. Nagalisov, care în continuare a şi fost numit arbitrul principal la acţiunea dată. Conform regulamentului de desfăşurare a acţiunii, echipele au fost împărţite în două subgrupe, adică trei la şcoala sportivă şi trei la gimnaziu. Jocurile de semifinale şi finale au fost disputate în sala ŞSRJT. În semifinale la categoria fete s-au întîlnit echipele gimnaziului Oxentea şi gimnaziul Ustia, cu scorul de 2:0 învinge gim.Oxentea. În finală s-au întîlnit echipele de la gimnaziul Pîrîta şi gimnaziul "Anatol Codru"s. Molovata Nouă, unde cu scorul de 2:0 au obţinut victoria sportivele de la gimnaziul s.Pîrîta. La categoria băieţi locurile s-au repartizat: locul I gimnaziul Ustia, locul II gimnaziul Oxentea, locul III gimnaziul "Anatol Codru"s. Molovata Nouă şi locul IV gimnaziul s.Pohrebea.
   La sfîrşitul acţiunii echipele la categoria băieţi şi fete, care s-au plasat pe locurile I,II,III inclusiv cei mai performanţi sportivi al acţiunii, de către Consiliul Raional Dubăsari, Direcţia Învăţămînt Tineret şi Sport, au fost înmînate diplome de gradul respectiv şi cadouri de preţ(mingi de volei, plasă p-u volei ). Felicităm antrenorii şi profesorii de educaţia fizică, care au contribuit la o dezvoltare bună şi o pregătire specială a elevilor pentru practicarea probei de sport "Volei". 
    Vă aşteptăm cu drag la data de 23 februarie în s. Pîrîta la ŞSRJT unde va avea loc spartachiada raională la volei cu participarea liceelor .  Vă dorim succes !

 
                                                                                                     
                                                                                                             M. Iaviţa, specialist principal în probleme tineret şi sport DÎTS

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Acţiunea cultural - sportivă la proba "Volei" cu instituţiile de învăţămînt gimnaziale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta