Harta site-ului
Ajutor
Acordarea poliţelor de asigurare - continuă.
Acordarea poliţelor de asigurare - continuă.

Pe data de 04 septembrie 2012 a avut loc şedinţa Comisiei. pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul. Şedinţa a fost prezidată de vicepreşedintele raionului, preşedintele comisiei dna MARIA JIMBEI.

   În conformitate cu Legea nr.1585-XIII din 27 februarie 1998 cu privire la asigurarea obligatorie de asistenţă medicală, Hotărîrea de Guvern nr.906 din 24.09.2010 privind crearea şi activitatea comisiilor pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) şi localităţile limitrofe frontierei administrative din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul, Hotărîrea de Guvern nr.1004 din 26 decembrie 2011 privind completarea Hotărîrii Guvernului nr.906 din 24 septembrie 2010, Hotărîrea de Guvern nr. 1015 din  05.09.2006 cu privire la aprobarea unor acte normative şi examinînd actele prezentate de către solicitanţi, Comisia A DECIS:
1.Se acceptă cererile şi se aprobă lista cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul (21).
2.Decizia Comisiei şi lista aprobată se prezintă spre examinare şi soluţionare Agenţiei teritoriale Bender a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.
3.Dna Craciun Svetlana, reprezentantul Agenţiei teritoriale Bender a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină va asigura transparenţa informaţiei privind procurarea poliţelor de asigurare obligatorie de asistenţă medicală pentru anul 2012 pentru proprietarii de teren agricol (cotaş) şi pentru persoanele neangajate.


Specialist principal Secţia administraţie şi servicii publice
Alexandra Vatav

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
5NPAmascbY
2017-06-22 02:14:05
If you're looking to buy these arlteics make it way easier.
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Acordarea poliţelor de asigurare - continuă. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta