Harta site-ului
Ajutor
Acțiuni de caritate desfășurate în raionul Dubăsari
Acțiuni de caritate desfășurate în raionul Dubăsari

Paştele este sărbătoarea Luminii şi Speranţei. Să fim mai buni, mai darnici și nu doar de sărbători, acest îndemn l-au urmat voluntarii, agenții economici, reprezentanții Fundației de Binefacere „Din Suflet”, Biserica, Inspectoratul de poliție Dubăsari, care au împărțit bucuria sărbătorilor cu semenii lor, care temporar se află în dificultate, din localitățile raionului Dubăsari.
Faptele bune sunt redate mai jos:
Molovata - Elevii Liceului teoretic „Ștefan cel Mare” au adunat 25 de colete, care au fost repartizate de ei, la familiile defavorizate și persoanelor singuratice țintuite la pat.
Oxentea - Au beneficiat de colete cu produse alimentare și cozonaci – 10 persoane în etate și social-vulnerabile din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”, a Primei Doamne din Republica Moldova.
Holercani - Cantina Socială „Concordia” Holercani, împreună cu Consiliul elevilor din Liceul Teoretic Holercani au distribuit cozonaci la 55  familii defavorizate.
Totodată, au beneficiat de produse alimentare și cozonaci – 20 persoane în etate și social-vulnerabile din partea Fundației de Binefacere ”Din Suflet”.
Angajații Inspectoratului de poliție Dubăsari au donat produse alimentare unei familii monoparentale defavorizate.
Molovata Nouă - În perioada sărbătorilor Pascale, Agentul economic SRL „Miholnat Group” a contribuit cu 10 colete cu produse alimentare pentru familii cu mulți copii, persoane în etate și copii cu dizabilități. Acestea au fost repartizate de către asistentul social comunitar, lucrătorul social și primarul localității, venind și cu un mesaj de felicitare, urându-le sănătate, voie bună și liniște sufletească acestora.
Cocieri - Elevii Liceului teoretic „Vlad Iovița” au distribuit produse alimentare și haine pentru familii cu mulți copii, monoparentale, defavorizate.
Doroțcaia - Centrul Comunitar de Asistență Socială Concordia s. Doroțcaia, a organizat campania de Paști „Dăruim pentru ei”. Produsele colectate vor servi la prepararea prânzului pentru 30 beneficiari din cadrul Cantinei sociale.
Elevii Liceului Teoretic Doroțcaia, au organizat Caravana de Paști, beneficiarii fiind persoanele în etate și familiile defavorizate cu copii.
Coșnița - 35 familii din comuna Coșnița, s-au ales cu colete ce conțineau produse alimentare (ulei, conserve, dulciuri, crupe etc.). Beneficiarii care le-au primit, sunt din familii numeroase, monoparentale, defavorizate. Donația respectivă vine din partea întreprinderii SRL ,,Salt Confort" antrepenorul Yilmanz OZAI. Repartizarea a avut loc în sala de ședințe a primăriei comunei Coșnița, la care au participat primarul localității, viceprimarul, asistenții sociali comunitari, aceștia venind cu un mesaj de felicitare în ajunul sărbătorilor Sfinte de Paști, urându-le sănătate, fericire, noroc și bunăstare.
Pîrîta - Centrul social „Casa Nadejda” a împărțit produse alimentare, încălțăminte și seturi de albituri beneficiarilor centrului. La Biserica din localitate, au fost donate haine și produse alimentare persoanelor nevoiașe.
Mulțumim tuturor oamenilor care s-au implicat și au contribuit la această campanie.
 Dumnezeu să vă răsplătească eforturile și omenia!
 
Tatiana IVANOV, specialist-coordonator
în administrarea ajutorului material

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Acțiuni de caritate desfășurate în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta