Harta site-ului
Ajutor
Accesează un Grant pentru Afacerea Ta
Accesează un Grant pentru Afacerea Ta

Veste  bună pentru femeile care doresc să-și dezvolte afacerea. ODIMM anunță lansarea celui de-al patrulea Apel de proiecte în cadrul Componenței II a Programului-pilot „Femei în Afaceri” (PFA).
La concurs pot participa femeile care gestionează o întreprindere de la 0 la 24 luni, în special în zonele rurale. Dosarele pot fi depuse, online, în perioada 20 august- 20 septembrie, completînd formularul: https://bit.ly/2TOb30X.
Cîștigătoarele celui de-al patrulea Apel vor benificia de un grant nerambursabil în valoare de pînă la 165 mii  de lei, bani oferiți din bugetul de stat și partea Uniunii Europene. Din suma totală, 110 mii de lei sunt direcționați pentru investiții în achiziționarea echipamentelor și software, iar restul de 55 mii de lei pentru servicii de dezvoltare a afacerii: cercetare, instruire și promovare.
Programul-pilot „Femei în Afaceri” a fost lansat în toamna anului 2016. Această inițiativă guvernamentală are ca obiectiv promovarea abilității economice și sociale din zonele rurale prin reducerea inegalității de gen, prin creșterea și dezvoltarea afacerilor, schimbarea percepției inovaționale, sporirea accesului la resurse, servicii și tehnologii moderne. Pînă acum, 282 de proiecte investiționale au benificiat de finanțare nerambursabilă în cadrul celor trei Apeluri ale programului.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Accesează un Grant pentru Afacerea Ta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta