Harta site-ului
Ajutor
Acces necondiţionat la terenurile după traseul “Rîbniţa-Tiraspol”
Acces necondiţionat la terenurile după traseul “Rîbniţa-Tiraspol”

Pe data de 23 aprilie curent, la orele 830, în incinta Consiliului raional Dubăsari, s-a desfăşurat întrunirea de lucru în teritoriu a reprezentanţilor Biroului Politici de reintegrare, dl Viorel Cernăuţeanu, consultant superior şi dl Vasile Magu, şef Secţie politici de reintegrare.
La întrunirea dată au fost invitaţi, primarii şi agenţii economici din partea stângă a Nistrului a căror terenuri agricole sunt amplasate după traseul „Rîbniţa – Tiraspol”.
Dl V. Cernăuţeanu a adus la cunoştinţă că în mare măsură s-a reuşit de a rezolva una din cea mai stringentă problemă cu care se confruntă agenţii economici din raionul Dubăsari - accesul la terenurile de după traseu. Dl Cernăuţeanu a menţionat că terenurile vor fi transmise necondiţionat pe o perioadă de 20 de ani, pe parcursul săptămânii vor fi înmânate primele certificate în baza cărora vor fi prelucrate terenurile, dar dreptul de folosinţă a terenurilor se va efectua pe 1 august 2018.
Au fost puse în discuţie şi întrebările referitor la achitarea plăţii directe  proprietarilor de terenuri agricole de după traseul Rîbniţa-Tiraspol pentru anul 2017, poliţelor de asigurare şi examinarea proiectelor de reintegrare care au fost înaintate de primăriile raionului Dubăsari.    
 
Maria DICUSAR
Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Acces necondiţionat la terenurile după traseul “Rîbniţa-Tiraspol” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta