Harta site-ului
Ajutor
Academia de Administrare Publică a fost reorganizată
Academia de Administrare Publică a fost reorganizată

Începând cu data de 01 septembrie 2022, Academia de Administrare Publică a fost reorganizată prin fuziune (absorbție) de către Universtitatea de Stat din Moldova.  Schimbarea dată s-a produs în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 485 din 13.07.2022 Cu privire la reorganizarea pin fuziune (absorbție) a unor instituții din domeniile educației, cercetării și inovării.
În scopul asigurării continuității activităților realizate de circa trei decenii de către Academie, în cadrul Universității de Stat din Moldova, este format Institutul de Administrație Publică, care își axează activitatea pe procesul de formare și dezvoltare profesională continuă a personalului din serviciul public, asistența metodologică și informațională acordată autorităților/instituțiilor publice, realizarea activităților de cercetare, expertiză și inovare în domeniul administrației publice etc.
Despre activitatea Institutului, Vă puteți informa, accesând pagina de Facebook a acestuia, dar și site-ul Academiei de Administrare Publică (www.aap.gov.md), care rămâne activ la moment.
,,Folosindu-ne de prilej, exprimim recunoștință pentru colaborarea desfășurată și reiterăm bunele intenții de continuare a acesteia în vederea eficientizării și consolidării capacităților autorităților administrației publice”, se reiterează în scrisoarea remisă de Serghei Palihovici, director Institutul de Administrație Publică.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Academia de Administrare Publică a fost reorganizată - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta