Harta site-ului
Ajutor
A N U N Ţ
A N U N Ţ

În perioada 20-24 mai 2015, in incinta C.I.E. „Moldexpo” S.A., Chişinău, se va desfăşura cea de-a XXII-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale specializate de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora „Food & Drinks”, cea de-a XXII-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale specializate de echipamente şi tehnologii pentru producerea şi procesarea produselor alimentare „Food Technology” şi cea de-a XX-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale specializate de ambalaje, materiale de ambalare şi tehnologii „Packaging Depot”.

Aceste expoziţii specializate constituie evenimente de amploare in activitatea agenţilor economici din complexul agroindustrial al Republicii Moldova, relevind tendinţele de dezvoltare a pieţei produselor alimentare, băuturilor şi materiei prime de producere a acestora. De asemenea, expoziţiile oferă companiilor comerciale posibilitatea de a stabili contacte noi şi de a se familiariza cu tehnologii utilizate la fabricarea produselor agroalimentare, precum şi ambalaje de ultimă oră.

Totodată, informăm că, pe parcursul acestor manifestări se va desfăşura şi un vast program de afaceri, in cadrul căruia, tradiţional, au loc mese rotunde, seminare pe problemele actuale ale dezvoltării ramurii, conferinţe, prezentări cu degustaţii.

M.Dicusar, specialist principal DAC

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

A N U N Ţ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta