Harta site-ului
Ajutor
A început reparaţia drumului de acces spre Oficiul Medicilor de Familie din c. Cocieri
A început reparaţia drumului de acces spre Oficiul Medicilor de Familie din c. Cocieri

Astăzi, 18 octombrie, în comuna Cocieri, rnl Dubăsari, a fost dat start procesului de reparaţie a porţiunii de drum care va uşura accesul locuitorilor localităţii date la instituţia de învăţământ Liceul Teoretic "Vlad Ioviţă" şi Oficiul Medicilor de Familie din localitatea dată. Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, personal a participat la primii paşi de iniţiere a reparaţiei:" Împreună cu Consiliul Raional, Consiliul Local, executăm promisiunile la solicitările locuitorilor, instituțiilor publice fondate de Consiliul Raional din teritoriu. Este un exemplu de conlucrare şi comunicare cu reprezentanții de la toate formațiunile, în folosul oamenilor. Felicitări pentru Cocieri cu acest eveniment istoric din ultimii 40 de ani !!! Lucrăm dragi camarazi !!!" a evocat dumnealui pe reţelele de socializare.
Aducem la cunoştinţă că, în adresa Preşedintelui raionului a parvenit un demers din partea locuitorilor comunei, angajaţilor din cadrul instituţiei medicale şi angajaţilor instituţiei de învăţământ din localitate, unde au solicitat printr-un demers către conducerea raionului întru efectuarea lucrărilor de reparaţie şi de asfaltare a drumului adiacent Oficiului Medicilor de Familie din c. Cocieri. "Acest drum se află în situaţie deplorabilă, plin de gropi în care se adună multă apă şi devine un impediment de deplasare pentru toate categoriile de persoane", a fost menţionat în demers.
Amintim că, Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, a efectuat un număr mare de vizite de lucru în localitatea dată pentru a face cunoştinţă personal cu problemele de infrastructură, iar în data de 16 octombrie împreună cu un grup de consilieri raionali şi angajaţi, profesori ai instituţiei preuniversitare din Cocieri, au convenit ca lucrările de reparaţie să fie începute cât mai curând, dat fiind faptul că se apropie sezonul rece a anului.
 
Tatiana GHERB,
Administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

A început reparaţia drumului de acces spre Oficiul Medicilor de Familie din c. Cocieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta