Harta site-ului
Ajutor
A fost semnat un nou Acord de colaborare între Consiliul raional Dubăsari și Camera de Comerț și Industrie Moldova – China
A fost semnat un nou Acord de colaborare între Consiliul raional Dubăsari și Camera de Comerț și Industrie Moldova – China

Astăzi, 9 noiembrie, a fost semnat un nou Acord de colaborare între Consiliul raional Dubăsari și Camera de Comerț și Industrie Moldova – China.
Prezentul acord prevede asigurarea unei colaborări eficiente între instituțiile vizate cât și promovarea exportului producției agricole din raionul Dubăsari.
Totodată, acordul prevede implementarea unor activități comune întru promovarea proiectelor social-economice și crearea premiselor pentru atragerea investițiilor.
În urma semnării acordului, părțile își asumă angajamentul de a crea și identifica instrumente de susținere și dezvoltare a businessului rural, de a acorda sprijin bilateral prin crearea grupurilor de lucru pentru un dialog durabil constructiv și continuu dintre mediul de afaceri și administrația publică locală și vor coordona acțiunile ce urmează a fi întreprinse în vederea măririi atractivității zonei pentru mediul de afaceri.
Acordul de colaborare a fost semnat de către Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV și Președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova – China dl Boris FOCA.
La ședință au participat dl Dmitrii POPA, vicepreședintele raionului, dna Maria JIMBEI, secretarul Consiliului raional, dl Petru BONDARI, consilier raional și dl Sergiu GUVIR, șef Secție agricultură și cadastru.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

A fost semnat un nou Acord de colaborare între Consiliul raional Dubăsari și Camera de Comerț și Industrie Moldova – China - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta