Harta site-ului
Ajutor
A fost lansată Campania de salubrizare şi amenajare a localităţilor și a corpurilor de apă
A fost lansată Campania de salubrizare şi amenajare a localităţilor și a corpurilor de apă

În baza Dispoziției nr. 02-d din 13.03.2023 a Inspectoratului pentru Protecția Mediului și întru executarea Dispoziţiei Preşedintelui raionului Dubăsari „Cu privire la organizarea și desfășurarea Campaniei de salubrizare şi amenajare a localităţilor și a corpurilor de apă din  raionul Dubăsari”,  în scopul organizării şi desfăşurării eficiente a acţiunilor de salubrizare şi amenajare a localităţilor a fost lansată Campania de salubrizare şi amenajare a localităţilor și a corpurilor de apă. Campania dată a startat pe  20.03.2023  și va continua până pe 30.04.2023. În acest sens au fost aprobate un şir de activităţi ce constituie Planul de măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea Campaniei privind salubrizarea şi amenajarea localităţilor și a corpurilor de apă.
Autorităților publice locale de nivelul I, cu titlul de recomandare, li s-a propus de a întocmi planuri locale de organizare a campaniei de salubrizare cu următoarele acțiuni:
– a organiza lucrării de curățare și amenajare a terenurilor din spațiile verzi și fâșiile forestiere, inclusiv a zonelor de protecție a resurselor acvatice.
– a stabili măsuri concrete pentru lichidarea gunoiștilor neautorizate și de a recultiva terenurile eliberate de deșeuri.
– a mobiliza populația, colectivele de muncă, la petrecerea acțiunilor de înverzire și salubrizare.
Toate aceste acțiuni enumerate  sunt menite să contribuie la educația ecologică și vor avea un impact pozitiv asupra conştientizării de către toată populaţia, că păstrând curăţenia, ocrotind natura, mediul înconjurător în care trăim, vom promova modul sănătos de viaţă, ne vom asigura sănătatea.
Vitalie CHIRILOV, șef IPM Dubăsari
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

A fost lansată Campania de salubrizare şi amenajare a localităţilor și a corpurilor de apă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta