Harta site-ului
Ajutor
A fost elaborat și aprobat Planul de dezvoltare economică locală al raionului Dubăsari
A fost elaborat și aprobat Planul de dezvoltare economică locală al raionului Dubăsari

Stimați cetățeni ai raionului Dubăsari,
 

Planul de Dezvoltare Economică Locală pentru 2021-2023 este un document important care răspunde necesităților și provocărilor mediului de afaceri. Raionul are nevoie de o viziune clară referitor la creșterea economică și atragerea investițiilor în vederea implementării proiectelor de dezvoltare și facilitării dezvoltării afacerilor.
Acest plan este foarte important pentru prosperarea raionului și dezvoltarea durabilă, fiind un document bine structurat și consultat cu mediul de afaceri și societatea civilă. Viziunea noastră include câteva elemente ale raionului Dubăsari: comunitate, cooperare, activitatea economică și infrastructura fizică și de afaceri. Sunt sigur că rezultatele propuse pot fi atinse prin combinarea eforturilor comunității, sectorului public și celui privat. Mulțumesc mult tuturor actorilor implicați la ședințe și discuții care și-au împărtășit gândurile, provocările, au identificat soluții și potențiale activități, cei care au contribuit la elaborarea declarației de viziune și modul în care aceasta poate fi atinsă.
De asemenea, vreau să vă asigur de faptul că vom lucra în strânsă cooperare cu comunitatea de afaceri și cea civică pentru implementarea planului. Vom lucra și ne vom implica în activitățile ce se vor desfășura în cadrul inițiativei Primarii pentru Creștere Economică pentru o mai bună înțelegere a rolului autorității locale în dezvoltarea economică și pentru preluarea practicilor de la municipalități mai dezvoltate.
Menționăm că Planul de dezvoltare economică locală (DEL) al raionului Dubăsari a fost elaborat în mod participativ și transparent, ghidat de Parteneriatul pentru Dezvoltare Economică Locală. Planul a fost aprobat de către Consiliul raional în cadrul ședinței ordinare din 16 decembrie 2020. Decizia corespunzătoare 4/14 poate fi găsită pe pagina oficială a Consiliului raional www.dubasari.md rubrica Acte normative, Decizii 2020, sau în Registrul de stat al actelor locale pdf 1 . 4-14-cu-privire-la-aprobarea-p... 5fe355c5d9b8c.pdf
 
 
 
Cu respect,
Dmitri POPA
Vicepreședintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

A fost elaborat și aprobat Planul de dezvoltare economică locală al raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta