Harta site-ului
Ajutor
A fost deschisă Сamera Bilaterală de Comerţ şi Industrie Republica Moldova – Romînia
A fost deschisă Сamera Bilaterală de Comerţ şi Industrie Republica Moldova – Romînia

La data de 18 iulie 2014 în incinta hotelului Leogrand din Chişinău a avut loc inaugurarea oficială a Camerei Bilaterale de Comerţ şi Industrie Republica Molodova – România.
Din partea Consiliului raional Dubăsari la eveniment a fost prezentă dna Cazac Lilia, şef direcţia Dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere.


Сamera Bilaterală de Comerţ şi Industrie Republica Moldova – Romînia este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, apolitică, cu personalitate juridică, de utilitate publică, destinată reprezentării, apărării şi susţinerii intereselor membrilor săi şi a celorlalţi opereratori economici din Republica Moldova şi Romînia, pentru dezvoltarea comerţului şi industriei, agriculturii şi serviciilor corespunzător cerinţelor economiei de piaţă.


CBCI Republica Moldova – Romînia nu lucrează numai cu şi numai pentru membrii săi, ci se adresează întregii comunităţi de afaceri din Republica Moldova şi Romînia.


În calitate de reprezentant al mediului de afaceri Сamera Bilaterală de Comerţ şi Industrie Republica Moldova – Romînia doreşte să se implice activ în asigurarea unui mediu de afaceri stabil, coerent, transparent şi favorabil dezvoltării durabile a economiei, inclusiv prin promovarea unor iniţiative legislative benefice pentru mediul de afaceri.


Pentru a pune în practică ideile şi a materializa planurile de afaceri, în sprijinul potenţialilor clienţi ai CBCI, vine o echipă puternică, care va oferi o gamă largă de servicii la nivel european, adaptate perfect cerinţelor pieţii. Fie că se doreşte iniţiere unei afaceri, fie că se doreşte extinderea unei afaceri deja existente, sau se doreşte deschiderea unei sucursale sau reprezentanţă în Republica Moldova sau Romînia pentru un investitor, Camera este disponibilă să intervină cu un ajutor.


Adresa şi datele de contact a CBCI Republica Moldova – Romînia sunt următoarele:


Adresa: MD-2004, Chişinău, Blvd. Ştefan cel Mare, 151
e-mail: office@chambermr.org
Tel: (+373) 69 646 390, (+40) 755 335 533
Web: http://chambermr.org/

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

A fost deschisă Сamera Bilaterală de Comerţ şi Industrie Republica Moldova – Romînia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta