Harta site-ului
Ajutor
A fost dat start sezonului estival la tabăra ,,Prietenia”
A fost dat start sezonului estival la tabăra ,,Prietenia”

Întreprinderea Municipală Centrul de odihnă pentru copii și tineret ,,Prietenia”, la data de 18 iunie curent, și-a deschis larg ușile pentru 172 copii din raionul Dubăsari și 30 copii din alte regiuni ale țării, care urmează să se odihnească în primul sejur.
Dis de dimineață, copiii însoțiți de părinți s-au cazat în camerele bine amenajate și adaptate odihnei acestora.
Pe parcursul a 10 zile, micii vizitatori ai taberei vor fi antrenați în diferite activități după un program bine pregătit și cizelat de dna Olga Chiseliov, educator superior. Copiii au fost divizați în 7 detașamente fiecare fiind supravegheat de câte 2 educatori.
Ziua de 19 iunie va fi una semnificativă pentru copii, când va fi organizată Festivitatea de deschidere a turului din vara 2019.
Astfel, copii vor fi antrenați atât sportiv cât și artistic. Pentru întremarea sănătății le vor fi organizate Starturi vesele, Campionat la înot, Desen pe asfalt, Competiții la fotbal, În căutarea comorii, ,,Zâna Prieteniei”-parada rochiilor eco, Atelier de pictură Pace, pace, pace!!!, Competiții la volei, Competiții la jocurile de dame și șah, Atelier de frumusețe, Pionerbol cu baloane de apă, Face Art – Fața țării mele, Armwresling, Cel mai original joc dinamic, Ziua autoguvernării, Competiții la polo de apă. Serile vor sfârși cu discotecă pe diferite tematici ca carnaval sau cel mai bun dansator, seara omagiaților. De asemenea, copiii vor participa la Mitingul de comemorare a eroilor căzuți în Marele război pentru apărarea Patriei din data de 22 iunie, când se vor împlini 78 de ani de la începutul aceslui crunt război.
Sejurul va finisa cu Festivitatea de închidere rugul ,,La revedere, prieteni”.
Marina LUPAȘCO,
redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

A fost dat start sezonului estival la tabăra ,,Prietenia” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta