Harta site-ului
Ajutor
A fost ales Directorul IMSP Centrul de Sănătate Dubăsari
A fost ales Directorul IMSP Centrul de Sănătate Dubăsari

În conformitate cu decizia Consiliului raional nr. 03-05 din 15.10.2013 ”Cu privire la eliberarea din funcție”, avînd în vedere expirarea termenului de depunere a dosarelor pentru participare la concursul de ocupare a funcției vacante de director al Instituției Medico Sanitare Publice Centrul de Sănătate Dubăsari, joi, 19 decembrie 2013, ora 10:00,  în sala mare de ședințe a Consiliului raional a avut loc concursul de ocupare a funcției menționate. Pentru participare la concurs au depus dosarele doi candidați: dl Sima Vadim și dl Hîncu Arcadie.
Comisia de concurs, în următoarea componență:
Președinte:  Grigore Policinschi, președintele Consiliului administrativ IMSP CS Dubăsari
Secretar: Irina Cibuc, șef adjunct Direcție juridică și resurse umane
Membri: Tatiana Roșca, președintele comisiei de specialitate
Ilie  Terenti, reprezentatul colectivului de muncă
Parascovia Mamulat, reprezentantul sindicatului raional de ramură
Marina Golovaci, consultant, Direcția asistență medicală primară, Ministerul Sănătății al Republicii Moldova
Victoria Olaru, consultant superior, Direcția management personal medical, Ministerul Sănătății al Republicii Moldova a avut posibilitatea să examineze cunoștințele teoretice, practice cît și cu privire la personalitatea candidaților, care au trecut prin mai multe etape ale concursului, și anume: Examinarea dosarelor, proba scrisă și prezentarea programului managerial.
       Astfel, în urma totalizării rezultatelor obținute de către candidați, cu o mică diferență de punctaj, învingător al concursului a fost desemnat dl Sima Vadim.
      Concursul s-a finisat pe o notă pozitivă, chiar creativă, aș spune, cu urări din partea președintelui comisiei, membrilor acesteia de succese și activitate fructuoasă pentru dl Vadim Sima și vorbe de încurajare pentru dl Hîncu Arcadie, care de asemenea a dat dovadă de înalte cunoștințe în domeniu.
      Într-un final, dl Ilie  Terenti, membrul comisiei, a citat următoare maximă: ”Să formezi o echipă este doar începutul, Să rămîi împreună înseamnă progresul, Să lucrezi împreună aduce succesul”- Henry Ford
        În conformitate cu legislația în vigoare, noul director va fi numit în funcție de către Consiliul raional la următoarea ședință a acestuia.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

A fost ales Directorul IMSP Centrul de Sănătate Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta