Harta site-ului
Ajutor
A doua rundă de granturi pentru aplicarea inovațiilor în afaceri: termen limită 22 august 2015
A doua rundă de granturi pentru aplicarea inovațiilor în afaceri: termen limită 22 august 2015

Programul Națiunilor Unite de Dezvoltare (PNUD) Moldova anunță despre deschiderea celei de-a doua rundă a competiției de granturi pentru întreprinderile mici și mijlocii care doresc să realizeze inovații în afacerile sale. Suma maximă a grantului este de 8.000 USD, sau 60% din valoarea totală a proiectului, solicitantul acoperind nu mai puțin de 40% din bugetul acestuia.

La competiția de granturi pot participa întreprinderile micro, mici sau mijlocii, create cu cel puțin doi ani înaintea datei aplicării, care își propun să implementeze inovații în afacerile sale.

Data limită de depunere a dosarelor este 22 august 2015, 17.00 ora locală. Aplicările se fac exclusiv online, pe www.inobiz.md. Criteriile de eligibilitate, formularul de aplicare și procedura detaliată de depunere a solicitării sunt disponibile la http://inobiz.md/financial-support/?lang=ro.

Competiția de granturi este realizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea afacerilor inovatoare pentru o creştere economică locală durabilă”, implementat de către PNUD Moldova în parteneriat cu Ministerul Economiei, cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

În cadrul primei runde, care s-a desfășurat în perioada 23 iunie – 27 iulie, au fost recepționate peste 200 aplicații, domeniile cheie fiind energia și mediul, agricultura, sectorul TIC. Propunerile de proiecte din runda întîi sunt în proces de evaluare. În total, proiectul își propune să finanțeze până la 100 proiecte.

Proiectul „Antreprenoriat inovativ pentru angajare durabilă în câmpul muncii” are drept scop dezvoltarea, adaptarea și punerea în aplicare a noilor tehnologii și metode de dezvoltare a carierei profesionale, identificarea locurilor de muncă și promovarea spiritului antreprenorial în Republica Moldova.

Informaţie de contact

Dumitru Vasilescu, Manager de Proiect, tel.: (373 22) 839 911, dumitru.vasilescu@undp.org.

Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

A doua rundă de granturi pentru aplicarea inovațiilor în afaceri: termen limită 22 august 2015 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta