Harta site-ului
Ajutor
7 angajați ai Inspectoratului de poliție Dubăsari s-au învrednicit de diploma și insigna Consiliului raional Dubăsari
7 angajați ai Inspectoratului de poliție Dubăsari s-au învrednicit de diploma și insigna Consiliului raional Dubăsari

Ziua Poliției Naționale, marcată an de an, la data de 18 decembrie, este un bun prilej pentru societate de conștientizare a rolului incontestabil și important pe care îl are 24/24, polițistul, pentru fiecare localitate din Republica Moldova.
Cu acest prilej, la casa de cultură din satul Ustia, localitate unde este dislocat și sediul Inspectoratului de Poliție Dubăsari, efectivul de angajați, conducerea raionului Dubăsari, primari ai localităților cât și alți oaspeți și reprezentanți ai autorităților centrale și-au dat întâlnire, pentru a aprecia activitatea pe care o desfășoară inspectoratul pentru asigurarea ordinii publice și a securității naționale în teritoriu, cât și  a aduce un omagiu colegilor polițiști.
Președintele raionului Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV, a transmis sincere mulțumiri tuturor angajaților și cetățenilor care au decis să activeze în calitate de polițist pentru munca asiduă și efortul pe care îl depun zi de zi pentru ca oamenii să se simtă în siguranță și pace. ,,Îmi exprim recunoştinţa şi gratitudinea pentru devotamentul, curajul civic, patriotismul şi responsabilitatea manifestate în îndeplinirea obligaţiunilor de serviciu, față de activitatea notorie prestată în combaterea criminalităţii și menţinerii ordinii publice”.
De asemenea, și vicepreședinții raionului Dubăsari, dnii Alexandru REUL și Gurii ISAC au adresat sincere felicitări colaboratorilor poliției cu prilejul marcării a 33 ani de la constituire.
Totodată, o practică a devenit menționarea colaboratorilor IP Dubăsari cu Diploma și insigna Consiliului raional Dubăsari (Serghei CROITOR, șef Sector de poliție nr. 2 Coșnița, Artiom DICUSAR, șef Serviciul Patrulare al aceluiași sector, Vitalie URÎTU, Iurie BRADUCEAN și Vladimir BORȘCI ofițeri superiori, Sectorul de poliție nr. 1 Holercani, Valeriu GULER, subofițer superior al Serviciului de patrulare și Ion HARITON, ofițer superior, Sectorul de poliție nr. 3 Cocieri).
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

7 angajați ai Inspectoratului de poliție Dubăsari s-au învrednicit de diploma și insigna Consiliului raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta