Harta site-ului
Ajutor
6 bibliotecari din raionul Dubăsari dețin categorii de calificare
6 bibliotecari din raionul Dubăsari dețin categorii de calificare

În temeiul  ordinului nr.811 din 28.06.19  ,,Cu privire la rezultatele atestării personalului de specialitate din biblioteci” aprobat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, menționăm că 6 bibliotecari din r-nul Dubăsari dețin categorii de calificare.
În perioada martie - mai 2019, Comisia raională de atestare, privind conferirea și confirmarea categoriilor de calificare a personalului de specilalitate din biblioteci, a examinat dosarele a 6 bibliotecari din cadrul bibliotecilor publice teritoriale.
În cadrul examinării au fost completate Fişele de evaluare a activităţii personalului de specialitate din biblioteci, Fişele de autoevaluare şi atestare a personalului de specialitate din biblioteci şi întocmite procese-verbale ale atestării personalului de specialitate din biblioteci.
În rezultatul atestării au fost stabilite următoarele: s-au respectat etapele de desfășurare a procesului de atestare, toate dosarele solicitanților au fost elaborate  conform cerințelor Regulamentului privind modul de conferire a categoriilor de calificare a personalului de specialitate din biblioteci (în redacție nouă), s-a efectuat examinarea dosarelor solicitanților pentru conferire sau confirmarea categoriei întâi și doi de calificare și aprobarea acestora pentru ședința finală, s-a evaluat activitatea profesională, portofoliul  de atestare a candidaților, s-a desfășurat susținerea de către fiecare solicitant în parte a raportului de autoevaluare. Respectiv toți solicitanții au întrunit numărul necesar de puncte pentru conferirea/confirmarea categoriilor de calificare.
Astfel, în rezultatul  evaluării s-a stabilit  punctajul total - minim, care a  oferit rezultatul aşteptat, adică 1 bibliotecar a susţinut atestarea conferindui-se categoria de calificare doi, 1 bibliotecar a susţinut atestarea  conferindui-se categoria de calificare întâi, 4 bibliotecari deţinători de categorii de calificare au confirmat categoria deţinută. Totodată, n-au lipsit concluziile, propunerile, felicitările şi recomandările pentru anii viitori privitor la perfecţionarea nivelului profesional, perspective în formarea continuă, sporirea importanţei şi a imaginii bibliotecii în societate.
Lista deținătorilor de categorii de calificare confirmate/conferite personalului de specialitate din bibliotecile raionul Dubăsari
Se conferă categoria de calificare doi (II):
Nr/orNumele, prenumeleDenumirea unităţii bibliotecare, localitateaFuncţia
1.Crăciun AlexandraBiblioteca publică UstiaŞef  bibliotecă
 
Se conferă categoria de calificare întîi (I):
Nr/orNumele, prenumeleDenumirea unităţii bibliotecare, localitateaFuncţia
1.Oxente VeraBiblioteca publică pentru copii MolovataŞef  bibliotecă
 
Se  confirmă gradul de calificare doi (II):
Nr./orNumele, prenumeleDenumirea unităţii bibliotecare, localitateaFuncţia
1.Roșca RaisaBiblioteca Publică CocieriBibliotecar principal
 
Se confirmă gradul de calificare întâi (I):
Nr./orNumele, prenumeleDenumirea unităţii bibliotecare, localitateaFuncţia
1.Verlan ValentinaBiblioteca publică Molovata NouăŞef  bibliotecă
2.Bejenari ElenaBiblioteca Publică OxenteaBibliotecar principal
3.Bordos GalinaBiblioteca publică pentru copii OxenteaBibliotecar principal
 
Natalia CIUDIN,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

6 bibliotecari din raionul Dubăsari dețin categorii de calificare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta