Harta site-ului
Ajutor
6 aparate concentratoare de oxigen donate Spitalului raional Criuleni unde sunt tratați și cetățenii raionului Dubăsari
6 aparate concentratoare de oxigen donate Spitalului raional Criuleni unde sunt tratați și cetățenii raionului Dubăsari

Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov, a întreprins astăzi o vizită la Spitalul raional Criuleni. Vizita dată, a parvenit în urma Deciziei aprobate la Ședința Consiliului raional Dubăsari din 31 martie, când cu votul consilierilor raionali prezenți a fost susținută alocarea a 115,0 mii lei pentru procurarea  a 5 concentratoare de oxigen, însă suma alocată a permis procurarea de 6 concentratoare de oxigen.
Astăzi,  la data de 14.04.2021, Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Filipov însoțit de șefa CS Dubăsari dna Aurelia Vinari au finalizat procedura de predare-primire a aparatelor concentratoare de oxigen de la IMSP CS Dubăsari la IMSP SR Criuleni.
Prin intermediul IMSP CS Dubăsari au fost achiziționate și transmise cu titlu gratuit în proprietatea IMSP SR Criuleni 6 aparate concentratoare de oxigen, în valoare de 114,0 mii lei.
Aparatele date au fost transmise în prezența dnei A. Roman, directorul Spitalului raional Criuleni, dl N. Croitor, șeful Secției Covid din cadrul IMSP SR Criuleni și medicul epidemiolog al IMSP SR Criuleni dna C. Boclinca.
Dl Filipov, a remarcat în discursul său aportul incontestabil al medicilor în salvarea oamenilor în această perioadă grea pentru întreaga națiune. ,,Sper ca acest mic ajutor, aceste concentratoare vor ajuta oamenii să respire, să iasă învingători din lupta pe care o duc cu acest virus nemilos”. Totodată, dl președinte a mulțumit personalului medical pentru grija și profesionalismul manifestat în tratarea cetățenilor din raioanele Criuleni și Dubăsari.
Dna Aurelia Vinari a exprimat o deschidere pentru orice colaborare care se face în bineficiul cetățenilor ambelor raioane.
De asemenea, conducerea SR Criuleni, personalul medical în cadrul vizitei au transmis sincere mulțumiri pentru acest gest generos și totodată atât de util, având în vedere că dispozitivele date vor fi utilizate în cazurile pacienților infectați de Covid-19 cu formele grave care necesită asistența de astfel de aparate, Consiliului raional Dubăsari, consilierilor raionali, care au venit cu această frumoasă inițiativă și au adus aportul direct în acest sens.
În rezultatul vizitei date s-a decis ca și pe viitor să fie păstrate relațiile de colaborare cu instituția SR Criuleni, în vederea promovării și îmbunătățirii nivelului de prestare a serviciilor medicale de calitate în ambele instituții.
Marina LUPAȘCO, programator
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

6 aparate concentratoare de oxigen donate Spitalului raional Criuleni unde sunt tratați și cetățenii raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta