Harta site-ului
Ajutor
5 SEMNE CĂ PETRECI PREA MULT TIMP PE INTERNET!!!
5 SEMNE CĂ PETRECI PREA MULT TIMP PE INTERNET!!!

Tot mai mulți dintre noi ne petrecem timpul nostru în comunicarea online. E mai rapid, mai comod și putem, pur și simplu, șterge din start toate aceste insuportabile redirecționări pe care rudele noastre îndepărtate ni le fac despre politică, în loc să rămânem blocați într-o conversație cu ei. Le putem scrie prietenilor noștri, în loc să-i apelăm. Putem citi rezumate ale evenimentelor zilei, în loc să cumpărăm un ziar. Putem comanda produse alimentare, haine și chiar plăti online facturile. Viața este bună. Oare este așa? Există posibilitatea că petreci prea mult timp holbându-te la ecranul computerului și prea puțin timp alături de persoanele reale. Nu mă crezi? Mai jos sunt cinci semne că petreci prea mult timp pe Internet:

5. Singurul mod prin care îți poți da seama în ce sezon te afli, este căutând asta pe Google. Când ieși afară, este nevoie de câteva minute să te adaptezi la șocul... adevăratei lumini solare! Ochii tăi au devenit obișnuiți cu strălucirea palidă a computerului.

4. Tu crezi că debutul sindromului de tunel carpian are loc la înaintata vârstă de 19 ani. Te-ai obișnuit să te accidentezi în timpul diferitor activități. Acum ai „Degete Blackberry” și încheieturi rele.

3. Citești cu adevărat secțiunea de comentarii ale articolelor. Dar plictiseala neîntemeiată nu se oprește aici. De fapt, tu lași comentarii și, ocazional, intri în dispute cu alții în secțiunea de comentarii ale unui articol.

2. De ce știi atât de multe lucruri întâmplătoare despre oameni? 

1. E aniversarea ta. „Îți place”? Uau, tuturor le place. Mulțumesc foarte mult pentru faptul că „îți place” aniversarea mea. Orice ai face, nu ridica telefonul sau nu trimite o felicitare. Un simplu „like” („îmi place”) este, probabil, cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face. Fără să ții cont că orice altceva ar fi fost mai drăguț decât un simplu click.

Internetul ar trebui să creeze conexiuni între noi. Dar dacă petreci prea mult timp online – dar așa și faci – deconectează-l și du-te să simți lumea reală. Cine știe? Ar putea chiar să „îți placă”.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

5 SEMNE CĂ PETRECI PREA MULT TIMP PE INTERNET!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta