Harta site-ului
Ajutor
5 octombrie - Ziua Profesională a Lucrătorilor din Învăţămînt
5 octombrie - Ziua Profesională a Lucrătorilor din Învăţămînt

Pentru ca e toamna şi e ziua Dumneavoastra profesionala, dragi  pedagogi, primiţi  in dar cele mai frumoase urari de sanatate, insoţite de un buchet (virtual) din florile anotimpului dezgolit. Vă urez  bunastare,  armonie sufleteasca şi bucurii. Seminţele de omenie, nobleţe, pe care le-aţi  rasadit neogoit, zi de zi, pe vremuri bune şi mai puţin bune, sa gaseasca sol fertil şi sa inflorească peste ani în oameni competenţi, cu ginduri senine şi realizari frumoase!    

Sa aveţi puterea şi inţelepciunea de   a ghida eficient tinerii in lumea cunoştinţelor şi sa aveţi parte de cit mai mulţi discipoli de succes! Pentru ca succesul lor este succesul nostru, a întregii societăţi!

Pentru ca e toamna şi e ziua Dumneavoastra profesionala,

 dragi  pedagogi, la 04 octombrie a.c. în incinta Centrului de odihnă pentru copii şi tinetet „Prietenia,”  s-a  desfăşurat serata cultural – artistică cu genericul  „Preaplinul dăruirii  noastre” la care au participat aproximativ 200 de persoane. La serată au participat  oaspeţi  de onoare:

1. Dna  Braducean Larisa, Director  DGÎTS Dubăsari.

2. Dl. Policinschi  Grigoare, Preşedintele raionului Dubăsari.

3. Dna Jimbei Maria, vicepreşedintele  raionului Dubăsari.

4. Primarii  localităţilor  rurale.

5. Şefii secţiilor şi direcţiilor.

6. Consilieri raionali.

7. Reprezentanţi ai cultelor.

Şi nu în ultimul rănd, cadre didactice  din instituţiile de învăţământ preuniversitar şi preşcolar.

Toate mesajele de felicitare expuse pe parcursul serii  au fost  pline de sens şi presurate cu sincere urări de succes pe tărâmul pedagogic, deloc uşor în zilele de azi.

Momente de suspans au trăit toţi pedagogii când s-au oferit conform dispoziţiei Nr. 105-n din 29 septembrie 2011, insigna de Onoare a Consiliului Raional şi câte o primă de 200 lei; pentru  muncă nobilă, asiduă  şi îndelungată în domeniul învăţământului, contribuţie esenţială în educarea tinerei generaţii  şi cu prilejul a Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ următorilor pedagogi:

1.Semionov Maria, LT „Mihai Eminescu”, Dubăsari

2. Jimbei Maria, vicepreşedintele raionului, responsabilă pe sectorul ÎNVĂŢĂNÂNT.

3. Canna Vladimir, ex director Şcoala medie, Molovata Nouă.

4. Gâncu Petru, profesor de fizică, LT „Ion Creangă,” Coşniţa.

5. Tanasiev Ion, profesor de matematică, LT „Vlad Ioviţă”, Cocieri.

6. Caerev Valentina, profesoară de l. franceză, LT „Mihai Eminescu,” Dubăsari.

Tot la sărbătoare s-a înmânat şi diploma ME, pentru  înaltă măiestrie profesională, activitate didactică prodigioasă, merite deosebite  în educarea tinerei generaţii  în spiritul valorilor naţionale şi universale şi cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ următoarele cadre didactice:

1.  Nicolaev Anastasia, învăţătoare, LT Doroţcaia.

2. Jitariuc Svetlana, profesoară de educaţie muzicală, LT „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, Grigoriopol.

3.  Tomaş Valentina, director, Gimnaziul Ustia.

4.  Popa Maria, director, LT  „Ştefan cel Mare ”, Molovata.

  S-au mai înmânat şi Diplomele DGÎTS şi câte un cadou  la 19 cadre didactice din raion şi  Dilpome de menţiune pentru  8 cadre didactice care au împlinit vârsta de 60 de ani.

Momente de înaltă  apreciere au trăit pedagogii: Sultan Alexei, profesor de l. franceză în LT Holercani şi Morarenco Valentina, învăţătoare în LT „Mihai Eminescu,” Dubăsari  cărora li s-a înmânat  insigna de gradul I „Pedagogul Anului 2011”.

DGÎTS, în numele  Doamnei Braducean Larisa  aduce sincere mulţumiri Consiliului raional Dubăsari,direcţiei Asistenţă Socială,  secţiei Cultură, LT „Ion Creangă”, Coşniţa, Casei de cultură Pârâta, doamnei, Ţurcan Galina, Centrului de Odihnă pentru Copii şi Tinetet „Prietenia,” colaboratorilor casei de cultură, Doroţcaia pentru înţelegere şi colaborare fructuoasă în scopul realizării programului artistic, dedicat pedagogilor prezenţi la serată, tot în acelaş context Doamna  Braducean  Larisa  aduce mulţumiri tuturor  pedagogilor prezenţi la sărbătoare  şi, nu în ultimul rând, invitaţilor de onoare care în ciuda   timpuluiîntotdeauna ne presează au fost prezenţi alături de plugarii cărţii.

Domnul Preşedinte, Gr. Policinschi, vicepreşedintele raionului, doamna Jimbei Maria, Semionov Maria, ex şef DGÎTS, recent profesoară de fizică în LT „Mihai Eminescu” Dubăsari,  Zolotcov Tamara, profesoară de l. şi lit. română în gimnaziul „Anatol Codru,” Bacioi Viorica, director LT Doroţcaia, Pinteac Iulian. preotul de la Biserica „Arhanghelul Mihail,” Cocieri, doamna Morarenco Valentinna, învăţătoare în LT „Mihai Eminescu” Dubăsari, domnişoara Lungu Cristina, gimnaziul Ustia, doamna Semionov Valentina, şef Secţie cultură, Buzatu Victoria, profesoară de istorie, gimnaziul UstiaToate persoanele nominalizate mai sus şi-au expus mesajele de felicitare  pentru toţi truditorii cărţii şi în cheia cuvintelor de mulţumire s-a menţionat  ideea de devotament civic în faţa generaţiilor în creştere. 

       V. Tolstenco, sp DGÎTS.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

5 octombrie - Ziua Profesională a Lucrătorilor din Învăţămînt - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta