Harta site-ului
Ajutor
5 copii din Orăşelul Copilăriei vor pleca în Croaţia...
5 copii din Orăşelul Copilăriei vor pleca în Croaţia...

Astăzi, 04 septembrie, Preşedintele raionului a avut o întrevedere de lucru cu dna Birgit Hopitzan, directorul pedagogic al Centrului de plasament „Concordia - Orăşelul Copilăriei" cu privire la susţinerea proiectului social-pedagogic "Flota Păcii Mirno More”, care se petrece deja de 17 ani în Croaţia prin Uniunea „Mirno More”.
În cadrul întrevederii menţionate, aceştia au venit cu solicitarea de a perfecta documentele necesare pentru deplasarea unui grup de copii în număr de 5, în Croaţia, în perioada 15-22 septembrie. Copii însoţiţi de dna Birgit Hopitzan vor participa la activităţile cultural - artistice în cadrul proiectului internaţional „Mirno More”. Toate cheltuielile pentru cazarea şi alimentaţia copiilor vor fi efectuate de către Centrul de plasament „Concordia”, Austria.
Preşedintele raionului a intervenit cu solicitarea către Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei privind acceptul deplasării acestora pentru perioada respectivă cu numirea însoţitorilor responsabili din cadrul personalului didactic de la „Concordia -Orăşelul Copilăriei" Pîrîta.
Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

5 copii din Orăşelul Copilăriei vor pleca în Croaţia... - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta