Harta site-ului
Ajutor
4 medalii de argint obținute de sportivii dubăsăreni la Campionatul Mondial de Karate Shotokan
4 medalii de argint obținute de sportivii dubăsăreni la Campionatul Mondial de Karate Shotokan

În perioada 11-13 octombrie 2019, în Cehia, or. Karlovy Vary, s-a organizat Campionatul Mondial de Karate Shotokan. Selecționata Republicii Moldova, în număr de 28 sportivi, a fost completată de 6 sportivi din raionul Dubăsari. În total, la Campionat au participat 35 de țări cu peste 1200 de sportivi.
În urma luptelor disputate, sportivii noștri s-au întors cu 4 medalii de argint obținute de: Nicolae Gazea – categoria veterani 40-45 ani, Dorin Avxentiev – Kata individual, Sandu Gazea, Dorin Avxentiev și Petru Socolovschi- Kata echipe 16-20 ani și sportivii Sandu Gazea, Dorin Avxentiev, care au completat lotul echipei naționale la proba Kumite mixt.
Întorși acasă, discipolii Școlii sportive, filiala Molovata Nouă, însoțiți de antrenorul dl Nicolae Gazea, pe data de 15 octombrie curent, au  avut o întâlnire cu vicepreședintele raionului Dubăsari dna Maria Jimbei, colaboratori ai Consiliului raional Dubăsari. În cadrul întrunirii, sportivii și-au etalat succesele obținute și emoțiile trăite pe parcursul celor 3 zile de lupte.
Dl Nicolae Gazea, a adresat un mesaj de mulțumire Consiliului raional Dubăsari pentru tot suportul acordat pe parcursul anilor pentru sportivi. ,,Vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere și implicare ca acești tineri să participe la asemenea campionate mondiale. Totodată, vreau să remarc și interesul agenților economici manifestat față de promovarea sportivilor prin  suportul financiar acordat de către SRL SaltConfort,  director dl Ozay Yilmaz  și SRL Agrotiras condusă de Ștefan Driga”.
Dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari a felicitat tinerii cu frumoasele rezultate obținute subliniind că ,,suntem mândri și bucuroși de faptul că băieții au reușit să îmbogățească palmaresul școlii sportive cu încă 4 medalii. Sperăm că aceste rezultate vor motiva și alți tineri din anturajul vostru, prieteni să practice sportul. Vă dorim realizări frumoase, perseverență și rezultate și mai bune în continuare”.
Orice succes este obținut doar atunci când copiii demonstrează că cunosc valorile general-umane, despre acest fapt a conchis șefa Direcției învățământ general dna Larisa Braducean. ,,Urmăresc foarte atent victoriile voastre, care obținute pe parcursul anilor, fac o istorie pentru raionul Dubăsari. Datorită capacităților antrenorului Nicolae Gazea, voi, dragi tineri, v-ați format niște commpetențe extraordinare, care au ajuns să fie apreciate și la nivel internațional. Voi, pentru raionul Dubăsari sunteți un model” a subliniat dna Braducean.
La final, menționăm că, Republica Moldova a obținut la Campionatul Mondial de Karate Shotokan 8 medalii de aur, 6 de argint și 4 de bronz, clasându-se pe locul 4 între națiuni.
Marina  LUPAȘCO,
redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

4 medalii de argint obținute de sportivii dubăsăreni la Campionatul Mondial de Karate Shotokan - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta