Harta site-ului
Ajutor
29 iulie Ziua Forţelor de Menţinere a Păcii
29 iulie Ziua Forţelor de Menţinere a Păcii

Cu ocazia aniversării a 22 de ani de la ziua introducerii Forţelor de Menţinere a Păcii în Zona de Securitate a Republicii Moldova, preşedinele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi a vizitat efectivul Forţelor de Menţinere a Păcii al Armatei Naţionale, amplasat pe teritoriul raionului Dubăsari: Batalionul III Independent al Forţelor de Menţinere a Păcii a Brigăzii 2 Infanterie Motorizată,  com. Coşniţa – maior, comandant Vladimir Odagiu şi Batalionul I Independent al Forţelor de Menţinere a Păcii a Brigăzii 2 Infanterie Motorizată, com Cocieri – locotenent-coloner, comandant Alexandru Stegărescu, dorindu-le sănătate, succese în plan profesional, devotament, mîndrie şi spirit patriotic pentru Patria noastră Moldova. 
Cu acest prileg militarii au primit în dar de la conducerea raionului: diplome de onoare, fanioane, drapele ale raionului Dubăsari, mingi şi palete.
În cadrul vizitei, comandanţii batalioanelor  au avut ocazia să expună preşedintelui raionului problemele  întîlnite în procesul de lucru.  Probleme majore identificate ţin de acoperişul avariat al blocului unde sînt amplasaţi conducerea şi militarii prin contract, camera de baie şi bucătaria, care necesită reparaţii urgente.  Dl preşedinte a promis monitorizarea şi analiza cît mai rapidă a problemelor apărute şi trimiterea specialiştilor din cadrul Direcţiei construcţie, gospodărie comunală şi dezvoltatrea teritoriului din cadrul Consiliului raional pentru a face devize de cheltuieli  şi identificarea sumelor necesare pentru efectuarea  reparaţiilor date.

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

29 iulie Ziua Forţelor de Menţinere a Păcii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta