Harta site-ului
Ajutor
25 de copii din raion îşi vor petrece vacanţa la Tabăra TONUS din Raionul Sobinka, Regiunea Vladimir
25 de copii din raion îşi vor petrece vacanţa la Tabăra TONUS din Raionul Sobinka, Regiunea Vladimir

În perioada 23 iulie - 02 august 2019, un grup de 25 de copii din Raionul Dubăsari îşi vor petrece vacanţa la Tabăra TONUS din Raionul Sobinka, Regiunea Vladimir. Elevii au fost selectaţi după criteriile de reuşită şcolară, implicare activă în activităţile extraşcolare, obţinerea performanţelor în domeniul sportiv, artă, olimpiadelor şcolare.
Pentru organizarea, pregătirea actelor de deplasare şi examinarea tuturor chestiunilor ce privesc acest eveniment, Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a avut o întrevedere cu părinţii, cît şi copiii ce vor merge în Federaţia Rusă.
În cadrul dialogului,vicepreşedintele raionului dna Maria JIMBEI a menţionat despre acţiunile ce au fost întreprinse şi detaliile de deplasare, organizate pînă la ziua de azi în comun cu funcţionarii din cadrul Direcţiei învăţâmânt general, iar părinţii la rîndul lor au avut posibilitatea să adreseze diverse întrebări despre ce este necesar de realizat de către aceştia, pentru deplasarea copiilor lor.
Menţionăm că schimbul de copii între cele două unităţi adminstrativ - teritoriale se desfăşoară deja al treilea an consecutiv în perioada estivală. Copiii din raionul Dubăsari merg la Tabără în Raionul Sobinka, iar copiii din regiunea rusă vin la Centrul de odihnă pentru copii şi tineret PRIETENIA.
Ecaterina RACOVEŢ,
şef Secţie informare, transparenţă şi relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

25 de copii din raion îşi vor petrece vacanţa la Tabăra TONUS din Raionul Sobinka, Regiunea Vladimir - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta