Harta site-ului
Ajutor
22.03.2018 - Ziua donării de sânge la Coşniţa
22.03.2018 - Ziua donării de sânge la Coşniţa

La data de 22.03.2018  martie  2018 s-a desfășurat Ziua donării de  sânge la Coşniţa  -  au  participat 60  de persoane la donarea benevolă de sânge, eveniment desfăşurat în incinta Secţiei Medicilor de Familie com.Coşnita  din cadrul Centrului de Sănătate Dubăsari.
Aducem mulțumiri pentru toți care au participat, pentru ceea ce faceți pentru sistemul transfuzional și pentru dăruirea cu care în fiecare an contribuiți la salvarea de vieţi omenești.
Centrul de Sănătate Dubăsari îndeamnă toți concetățenii noștri să participe la Campania de donare a sângelui, pentru că este un gest nobil care poate salva vieți omenești.
Încercăm să trasnsmitem tuturor ideea că donarea este un act simplu şi sigur, că este nevoie de toate grupele de sânge şi adresăm rugămintea celor ce pot dona să rămână donatori fideli, iar celor care din anumite motive nu pot dona, să ne sprijine încercând să-i convingă pe alţii. Dacă reuşeşti să convingi 2 oameni să doneze, deja ai ajutat mai mult decât ai fi putut de unul singur.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

22.03.2018 - Ziua donării de sânge la Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta