Harta site-ului
Ajutor
21 de ani de la războiul de pe Nistru
21 de ani de la războiul de pe Nistru

Astăzi se împlinesc 21 ani de la începutul tragicului conflict armat de pe Nistru din anul 1992. Conform Programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari pentru anul 2013, potrivit dispoziţiei Preşedintelui raionului Dubăsari Gr. POLICINSCHI privind organizarea şi desfăşurarea manifestaţiilor consacrate Zilei Memoriei (2 martie), inclusiv dispoziţiei Prim-ministrului Republicii Moldova V. FILAT, în localităţile raionului Dubăsari vor avea loc mai multe activităţi comemorative, cu începere de la orele 10:00.

Astfel, Preşedintele raionului dl Gr. POLICINSCHI, la invitaţia autorităţilor publice locale de nivelul I  va participa la măsurile organizate de primăria Molovata Nouă.

La ora 10:00, pe platoul Monumentului eroilor căzuţi în conflictul armat din 1992, aflat în centrul satului Coşniţa, colaboratorii Consiliului raional Dubăsari au participat la mitingul de comemorare a eroilor căzuţi în acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova (1991-1992) şi depunerea de flori.

De dimineaţă, în bisericile din raion sînt oficiate servicii divine de comemorare a eroilor căzuţi pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

21 de ani de la războiul de pe Nistru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta