Harta site-ului
Ajutor
18 elevi din platoul Coșnița familiarizați cu trecutul istoric, cultural și religios al țării
18 elevi din platoul Coșnița familiarizați cu trecutul istoric, cultural și religios al țării

La data de 10 martie curent, Centrul de tineret Dubăsari a organizat o excursie la Muzeul Național de Etnografie şi Istorie Naturală, or. Chişinău şi la Mănăstirea Curchi, raionul Orhei. De această excursie au beneficiat 18 elevi din platoul Coşniţa, elevi iscusiți, care au ocupat locuri premiante la olimpiada raională. Specialiștii Centrului de tineret, împreună cu Direcția învățământ general, au inițiat această activitate cu scopul de a familiariza tinerii cu trecutul istoric, cultural și religios. Totodată, asemenea activități sunt petrecute cu scop motivant pentru alți elevi de a depune mai mult efort pe tărâmul cunoștințelor și de a participa mai activ la olimpiadele raionale la disciplinele de studiu și la cele republicane.
Întorși acasă, tinerii și-au umplut bagajul cu multă voie bună, emoții pozitive cât și cunoștințe noi. De asemenea, discipolii au ținut să aducă mulțumiri organizatorilor și tuturor celor, care s-au implicat la buna organizare  a excursiei date.
Valeriu JOSAN,
Centrul de tineret Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

18 elevi din platoul Coșnița familiarizați cu trecutul istoric, cultural și religios al țării - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta