Harta site-ului
Ajutor
16 septembrie – Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei
16 septembrie – Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei

16 septembrie - o zi deosebită pentru persoanele care alcătuiesc sistemul de lucru în sfera protecţiei sociale a populaţiei. Marcăm Ziua profesională a noastră, celor care-şi trăiesc fiecare zi nu doar cu gândul la nevoile personale, ci şi ale celor din jur.
Cu acest prilej la data de 14 septembrie, ora 9 în incinta Consiliului raional Dubăsari, sala mare de şedinţe a avut loc şedinţa cu colaboratorii Direcţiei asistenţă socială Dubăsari la care a participat şi Vicepreşedintele raionului, dna Maria Jimbei cu un cuvînt de felicitare.
Iar mai tîrziu la ora 11 la Palatul Naţional "Nicolae Sulac" din capitală de către MMPSF a fost organizat un concert susţinut de artiştii autohtoni. La manifestare au participat Ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei dna Valentina Buliga, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova Marian Lupu, reprezentanţii oficiului Băncii Mondiale în Republica Moldova, reprezentanţii ONG, colaboratorii MMPSF, colaboratorii Secţiilor/ Direcţiilor de asistenţă socială din teritoriu, etc.
De asemenea, cu prilejul zilei profesionale toţi cei circa 1200 de asistenţi sociali care activează în primăriile localităţilor din ţară au primit cîte un telefon mobil şi cîte o umbrelă cu inscripţia "Ai încredere în asistentul social".
Iar asistenţii sociali din 100 cele mai mari localităţi din ţară se vor putea deplasa cu biciclete. Din raionul Dubăsari vor primi biciclete asistenţii sociali din următaorele localităţi: Coşniţa, Cocieri şi Doroţcaia.
Protecţia socială este una dintre cele mai nobile şi vechi meserii ome¬neşti. Grija şi protecţia faţă de cei nevo¬iaşi reprezenta, încă de la începuturi, o atitudine dezinteresată şi una doar pozitivă, fiind totodată o datorie neimpu-să de a-l ajuta pe cel căzut în dificultate.
Din partea Direcţiei asistenţă socială Dubăsari adresăm cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor ce activiază în domeniul protecţiei sociale.
Dumneavoastră lucraţi cu cele mai sensibile categorii de persoane, care necesită grijă şi atenţia deosebită din partea statului. Cu ocazia Zilei lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei vă dorim multă sănătate, succese şi vise realizate, răbdare şi putere, pentru exercitarea muncii.
Sperăm că vă veţi bucura de recunoştinţa celor de care aveţi grijă, pentru bunătatea Dumneavoastră, compasiunea şi profesionalismul cu care vă exercitaţi munca nu doar în această zi.

Direcţia Asistenţă Socială Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

16 septembrie – Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta