Harta site-ului
Ajutor
15 octombrie – ultima zi de plată a impozitului funciar și a impozitului pe imobil
15 octombrie – ultima zi de plată a impozitului funciar și a impozitului pe imobil

Inspectoratul Fiscal de Stat pe r-l Dubăsari reaminteşte tuturor contribuabililor - subiecţi ai impunerii cu impozitele funciar şi pe bunurile imobiliare despre faptul că 15 octombrie este ultima zi în care aceştia pot achita partea a doua din suma impozitului calculat pentru anul 2016.
 
În acest sens atenţionăm contribuabilii asupra faptului că, în cazul neachitării în termenele stabilite a impozitului, începînd cu data de 16 octombrie în contul personal al contribuabilului va fi calculată majorarea de întîziere (penalitatea) pentru fiecare zi de întîrziere, reieșind din cuantumul majorării de întîrziere, stabilit pentru anul 2016 în mărime de 0,0683%.
 
Impozitul poate fi achitat:
  • la instituțiile bancare;
  • la oficiile poștale;
  • prin intermediul serviciului electronic Mpay, accesînd mpay.gov.md;
  • prin intermediul serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor locale (doar pentru persoane fizice (cetățeni) și gospodării țărănești (de fermier).
 
În cazul apariţiei întrebărilor sau unor neclarităţi privind calculul, modul de achitare şi alte aspecte ce ţin de impozitele pe bunurile imobiliare şi funciar, contribuabilii se pot adresa la IFS Dubăsari, la numerele de telefoane 0248/52791, 0248/52792, 0248/52030, şi la serviciile de colectare a impozitelor şi taxelor locale din cadrul primăriilor în raza de administrare a cărora se află obiectele impunerii.
 
Totodată, pentru a primi consultaţii, contribuabilii pot apela gratuit şi specialiştii Secţiei de asistenţă a contribuabililor din cadrul IFPS, la numărul de telefon: 0-8000-1525.



 
Direcția Administraee Fiscală

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

15 octombrie – ultima zi de plată a impozitului funciar și a impozitului pe imobil - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta