Harta site-ului
Ajutor
15 ani nu e mult, dar nici puţin...
15 ani nu e mult, dar nici puţin...

Pe data de 1 februarie curent, în incinta LT „Mihai Eminescu”, Dubăsari s-a desfăşurat o activitate de zile mari în legătură cu celebrarea a 15 ani de la inaugurarea  LT „Mihai Eminescu”, Dubăsari. La sărbătoare au fost prezenţi oaspeţi de onoare: Dl. Balan George de la Biroul de reintegrare, Dna. Semcencov Ecaterina şi Dl Crudu Valentin de la Munisterul Educaţiei, Dna Jimbei Maria de la CR Dubăsari, Dna Braducean Larisa de la DGÎTS Dubăsari, directorii instituţiilor preuniversitare din stînga Nistrului şi managerii instituţiilor preuniversitare din raion.
„În 1999, pentru prima dată au fost deschise patru clase liceale, II de profil real şi II de profil uman. În 2003 şcoala noastră a primit statut de liceu. Pînă acum, în 15 ani de activitate, avem 994 de absolvenţi, toţi şi-au urmat studiile la universităţi atît în R. Moldova cît şi în România”, a spus în discursul său de deschidere a manifestării dl director al liceului „M. Eminescu”, Ion Popuşoi. Cei mai talentaţi elevi din liceu au demonstrat adevărată măiestrie concertistică într-un program artistic oferit oaspeţilor. Oaspeţii,  de asemenea, au oferit
cadouri de preţ şi diplome pentru merite deosebite în domeniul educaţiei tinerei generaţii. Din partea Consiliului raional, instituţia s-a bucurat de o diplomă colectivă, un set de mingi pentru volei şi basket, unii profesori s-au învrednicit de Insigna de Onoare a raionului Dubăsari şi un suport material în sumă de cîte 200 lei pentru profesorii care au contribuit la inaugurarea  instituţiei. „Avem zece profesori, absolvenţi ai liceului nostru, 43 de elevi sunt bursieri ai raionului Dubăsari”, a mai adăugat Ion Popuşoi.
DGÎTS aduce mulţumiriîntregului colectiv didactic  din liceu şi-şi exprimă recunoştinţa pentru activitate prodigioasă pe parcursul activităţii pedagogice, de asemenea, DGÎTS aduce mulţumiri tuturor oaspeţilor pentru prezenţa la sărbătoare şi pentru susţinerea materială şi spirituală.
Administraţiei liceului care constituie  o echipă profesionistă: Popşoi Ion, director, Ivanov Galina, director adjunct pentru instruire, Polivenco Maria, director adjunct pentru instruire, Ivanov Angela, director adjunct pentru educaţie li se aduc mulţumiri pentru capacităţi de dirijare profesionistă a unui colectiv pedagogic de peste 50 de cadree didactice.

V. Tolstenco, SP DGÎTS

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

15 ani nu e mult, dar nici puţin... - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta